Juu, tokotreenit meni enempi höntsäilyksi. Jotenkin oli vähän levoton fiilis ja se tuntui tarttuvan myös kanssasisariin - niinpä treenit meni enempi tosiaan höntsäilyksi niinkuin täällä Mansessa nääs tavataan sanoa... No, jos jokusen sanan kuitenkin yritän vääntää muistin virkistämiseksi..
Ensinnäkin, näyttää siltä, että nyt treeni on auttanut tunnariin - toinen tunnari perättäin, jossa ei yksinkertaisesti ole mitään huomautettavaa. Hyvä. Sen sijaan treenit EI ole auttaneet ruutuun...Nyt kun on pari ruutua otettu ilman lelupalkkaa niin johan taas alkaa ruudun sisäänmeno olla sitä, että sivureunasta kivalla kaarella sisään ruutuun -kele sentäs. Eikai tähän muu auta kuin taas lelupalkka ruutuun, jotta saisi sen sisäänmenon suoraksi??
Kaukoissa pitkältäkin matkalta (+liikkeenohjaaja oikealla paikallaan) maasta istumaan nousut onnistuivat.
Paikalla istumisessa on ollut selkeästi hyvä juttu treenata pieniä hyvin lyhyitä treenejä kerrallaan. Nyt on useita treenejä mennyt mallikkaasti eikä Viski ole "valunut" alaspäin vaan istunut hyvin paikoillaan. Ohjattu oli ok, paitsi että merkille menot kaiken kaikkiaan oli tänään huonot. Ne oli jotenkin "löysät".
Ainiin, sitten otettiin tosi erikoinen hyppynouto. Hyppyesteenä oli rekan perävaunun aisa. Kiitos Hanna-Marille idearikkaudesta :-). Hyppynoudossa Viski teki viskit... tarjosi kapulan Hannalle... No, uudella yrittämällä muistui paremmin mieleen kenelle niitä kapuloita noin oikeasti pitää tuoda.