Sen verran on tuntunut työt stressaavan, että päätin joka tapauksessa olla tämän viikon talvilomalla.. Vaikkei mitään lomasuunnitelmia olekkaan, toki Teemukin on lomalla ja siinä mielessä ihan kivahan se kai on välillä lapsen kanssa olla samaan aikaan lomalla :-o..

Eilen illalla oli vielä pakko lähteä juoksulenkille, niin toi peli otti kupoliin. Teinkin pitkästä aikaa lähes 40 minuutin lenkin, ja tuntui juokseminen aivan ihanalta. Lenkin tein pääosin metsässä, joten Viskikin sai juosta vapaana mukana.

Tänä aamuna lähdin HIIHTÄMÄÄN!!! Oikeasti! En edes muista koska olen viimeksi hiihtänyt! Siskon kotipihasta lähtee latu, joka kiertää pikku lenkin järven jäällä ja sinnehän me Viskin kanssa lähdettiin. Latu menee sen verran lähellä rantaa, etten viittinyt ottaa Kiitosta mukaan, kun se on vähän arvaamaton vapaana ollessaan, jos ei voi olla ihan varma ettei ole ketään lähettyvillä. Aurinko paistoi ja oli lähes tuuleton keli, oli itseasiassa sairaan hienoa hiihdellä (en tiedä voiko sitä hiihtämiseksi oikeasti kutsua..) kaikessa rauhassa, taidettiin olla reilu tunti matkassa.

Hiihtelyn jälkeen käytiin vielä kauppareissulla ja otin Viskin kanssa parkkiksella tunnarin, ruudun ja kaukoja. Tunnarissa tuli oikea kapula ja varsin nopsasti, ruutu oli myös hyvä. Paitsi että merkille menot ovat nyt tosissaan hidastuneet - hmm, täytynee ottaa niihin nyt palkkaa enemmän mukaan. Kaukoissa häiriöt tekivät ilmeisesti taas paineistumista ja pari ekaa kertaa meni ihan plörinäksi- vääriä asentoja. Sain kuitenkin kolmannella yrittämällä onnistumaan, ja otinkin vain pari asennon vaihtoa ja palkka.  Kumma kyllä toi kaukoissa paineistuminen, ilmeisen hankala liike sekin meille. No, olen kuullut että tuohonkin asiaan auttaa treenaminen ;-)

Tuleekin oikein kuntoilupäivä, illalla on tarkoitus mennä vielä spinningiin.