Tänään olikin tosi energinen päivä, oltiin sovittu "yhdistetyt" pk-tottis ja toko treenit Hannan kanssa Mutalan kentälle. Tulin paikalle vähän ajoissa ja "löysin" pujottelun kepit varastosta. Joten, otettiinpa siinä sitten useita keppien sisäänmenotreenejä Hannaa odotellessa..

Oikeat treenit aloitettiin "pk-tottiksella" , eli seuraamista, ampumista ja paikallaoloa. Viskin seuraaminen oli huonoa, yritti edistää, kontakti herpaantui paikalla olevaan Veetin suuntaan ja muutenkin oli tosi levotonta, loppua kohden vähän paransi otteitaan, ja pääsin muutaman askeleen hyvästä suorituksesta palkkaamaankin sentäs..Mutta oli huonoa seuraamista! Paikalla olossa pysyi hiljaa mutta taas yritti "kiertää" vartaloaan kenttää=Veeti kohden, kävin kaksi kertaa suoristamassa Viskin ja palkkaamassa sitten hetken kuluttua jalkojen väliin sille namin. Nyt se pysyy sentäs jo paikoillaan eikä ryömi keskelle kenttää, kuten vielä viime kesänä teki, mutta kyllä tuo levotonta paikalla oloa silti on, ainakin jos tuttu koira treenaa. Eteenmeno otettiin myös, tosin se nyt oli lähinnä vain pallolle juoksu, mutta tulipahan sitäkin vähän muistuteltua.

Sitten koirat toviksi autoon ja tokotreenien kimppuun ;-D. Tehokasta ja näppärää - ja varmaan tosi ammattitaitoista....

Tokotreenit aloitin idarilla. Yritin saada hyvän seuraamisen, mikä onnistuikin, ja lisäksi tänään oli tarkoitus asennoista palkata melko nopeasti. Se oli ihan ok. Sitten tehtiin hyppynouto metallilla, ilman palkkaa. Ohjattu nouto ilman palkkaa. Molemmat hienoja suorituksia. Sen jälkeen tunnari, jossa oli n parikymmentä kapulaa ja Viski _otti_ kosketuksen yhteen väärän kapulaan ja tämän jälkeen toi omansa. Otettiin uusiksi. Tällä kertaa haistoi yhtä, ja tämän jälkeen pongasi omansa ja toi, josta sai sitten hyvän palkan. No, mitäs siitä sitten sanoisi muutakuin nolla olisi jälleen ekasta yrittämästä tullut - tästä tulee nyt "mukava tapa", ensin voi koohottaa ja toisella vasta täytyy keskittyä..perhana. Kaukoja vielä lopuksi, asennot vaihdot hyvät ja onnistuin palaamaan koiran luoksekin ilman, että tuli mitään vastaantulo-ongelmia. Tähän oli hyvä lopettaa tämän päivän sekasikiötreenimme :-).

Ja tuli melkein TenaLadylle käyttöä, kun naurettiin ihan kippurassa Veetin hienolle tunnarille :-))). Mutta tunnarin suoritustapa jääköön salaisuudeksi.