Tänään treenailtiin esineruutua ja tottista Hannan ja Tiitin kanssa. On se kumma miten sitä saa tuohon pk-tottikseen itsensä ja ennenkaikkea koiran IHAN eri fiilikseen kuin tokossa. Pk-tottiksessa Viski käy melko kierroksilla, on selkeästi täysin "paineeton" - jotenkin koko koira on ihan eri moodissa kuin tokossa. Eihän tästä voi syyttää ketään muutakuin itseäni, en ole koskaan päässyt samaan fiilikseen tokossa kuin pk-tottista ottaessani. Tokoon suhtaudun jotenkin "pakonomaiseksi näpertelemiseksi" enkä saa itsestäni sillä tavalla irti.

Niin, otettiin siis pk-tottista ja Viskin kanssa käytiin koko repurtuaari läpi, jäävissä liikkeissä ei palkkioita herunut, noudoistakin vain yhdestä sai namin. Seuraamisessa palkkasin henkilöryhmän (lue= Hanna ja Hannan ISO maha) jälkeen. Seuraaminen olisi voinut olla parempi, mutta sekin oli meidän normaali seuraamiseen nähden oikein hvyä, paikalla olevaa koiraa ei Viski tujotellut käytännössä yhtään. Mutta painoi ja edisti kylläkin.. Jäävät liikkeet olivat hyvät, noudot erinomaiset. Paikalla olossa Viski oli liikkunut ja kääntynyt kentälle päin :-(, mutta tämäkin oli parempi kuin ennen, sillä kaikki neljä raajaa pysyivät massaa tiiviisti :-).

Esineruutu tehtiin kisanomaisesti ja nostatin vain yhden esineen. Eka pisto ja Viski kävi nuolemaan Helmin ihanat pissat -perrrkele- , kutsuin pois ja lähetin uusiksi.. Siltä pistolta nousi sitten se ainokainen esine ja siitä namipalkka.