Tiistai-iltana oli jälleen hakutreenit, ja yllättäen olimme alueella jossa oli edelleen _paljon_ lunta. Melko käsittämätöntä, ensi viikolla on vappu ja metsissä on lunta puoleen reiteen asti!

Treenit menivät melko hyvin. En halunnut kiristää rullaa niin ylös etteikö Viski sitä saisi, halusin vielä nähdä miten se reagoi ja onko valeilmaisu vaaraa nyt todellakin suuri. Tyhmää sinänsä, mutta jotenkin se maanantainen vale jäi kaivelemaan ja halusin nähdä tilanteen uudemman kerran. Etukulmaan vasemmalle laitettiin piiloon suorapalkka äijä. Viski lähti tänne pistolle ja kaarsi aluetta hieman aikaisin eteenpäin ja hävisi metsän siimekseen. Jäin odottelemaan mitä tapahtuu, ja samalla kuuntelemaan kuuluuko maalimieheltä mitään. No ei kuulunut, Viski tuli jonkin ajan päästä takaisin maalimiehen suunnalta kylläkin ja mulle jäi epäselväksi mitä oli tapahtunut, kun maalimiestäkään ei näkynyt saati kuulunut. Otin toiselle puolelle etukulmaan piston, ja nostettiin sieltä suora palkka äijä ja ajattelin, että katsotaan tilannetta sitten tämän jälkeen. No, sekin ensimmäinen maalimies selvis, Viski oli käynyt maalimiehellä, syönyt namit ja lähtenyt. Maalimies oli jäänyt piiloon, kun oli ihan ekakertalainen eikä ohjeistus ollut ollut tarpeeksi selvä minun suunnaltani, tästä syystä kehujakaan ei kuulunut. Joten, kaikki hyvin :-). Etukulmien jälkeen otin vasemmalle tyhjän piston, joka olikin ihan mainio, oikealle tuli umppari, jonka piti olla myös suorapalkka - mutta Viski oli käynyt piilon takaosassa ja maalimies ei ollut rohjennut siinä kohden sanoa mitään ja niinhän Viski ilmaisi maalimiehen, no mitäs siinä, näyttökin oli hyvä. Nyt pitää muistaa itse korostaa että jos ja kun aiotaan suoria palkkoja ottaa umppareissa, niin maalimiehen pitää olla herkkänä heti kehumassa, kun koira on piilolla. Tietysti yksi vaihtoehto olisi nyt ottaa vain irtorullat käyttöön.. TÄmän jälkeen tehtiin vasemmalle tyhjä pisto, eka yritys oli lähetykseltään jo huono, Viski juuttui risukkoon ja hankeen, jatkoi kuitenkin matkaa, mutta teki lyhyehkön piston - otin uusiksi ja tämä pisto olikin jo hyvä. Sitten vielä oikealle suorapalkka äijä. Ja kovat futsimatsit loppuun :-).
Vaikka treeneissä tulikin sählinkiä niin silti oli ihan hyvät treenit. Saatiin vielä ihastella treenien aikana pikku-Tarua, joka onkin aivan mahdottoman iiiiiiiiihana vauvabortsu.