Tänään ajeltiin Muoniosta kotiin, vietettiin ihanaa lomaa siskon mökillä muutama päivä, tavallaan kauhean kurjaa tulla takas kotiin, mutta toisaalta sitten taas kotiin on aina kiva päästä takaisin :-). Suomen ilmasto on melko kummallinen, tämän päivän ajomatkan aikana (900km) nähtiin täydellisen hienoa auringonpaistetta virheettömältä taivaalta, sankkaa lumisadetta, tihkuttavaa vettä ja vielä sellaista melko tavallista puoli pilvistä säätä.. lienee Suomen rikkaus tämä sään vaihtelu :-).

Muonion reissu meni kaiken kaikkiaan ihanasti, viettiin hauskat synttärijuhlat oman perheen (mukaan lukien siis siskoni perheineen) kera, moottorikelkailtiin (= kaivettiin kelkkaa metrin syvyydeltä lumihangesta), pilkittiin (ei syöty kalaa - sitä ei juurikaan tullut), saunottiin, syötiin ja juotiin. Niin ja pojat kävi lumilautailemassakin Olostunturilla. Viskillä oli kova urakka vahtia laumaa, juosta kelkan perässä, ihmetellä jäällä sätkiviä ahvenia, ja ylipäätänsä olla neljä päivää vain ulkosalla ja nukkua autossa. Hienosti poika pärjäsi, ei siitä ollut kyllä kenellekkään harmia - ellei nyt oteta huomioon _pientä_ kauneusvirhettä...nimittäin Viski kusas mökin isännän pilkkipakkiin ja ihka uuteen kairaan... No, kaikesta tästä Muonion reissusta meillä oli paljon kuvia digikamerassa, lue OLI... Jouni pikkasen sääti kameraa ja kaskas "muistikorttia alustetaan" vaihtoehto olikin hitusen väärä. Perkele, meinas mennä hermot, kaikki kamerassa olleet kuvat siis tuhoutui!

Jos jotakuta kiinnostaa mitä mä sain 35v lahjaksi, niin sain melko makeen wayfinder navigaattorin ja Oiva Toikan lasilintuja. Nih.

Jaha, huomenna päästäänkin sitten hakuilemaan. Toivottavasti lumet ovat jo vähän sulaneet! kummallista muuten, mutta Oulun seutuvilla oli tosi paljon metsissä jo lumettomia kohtia! Luulisi siis kevään sitten tännekin jo ehtivän!