Hakuilu oli tänään enempi haahuilua kuin hakuilua. Aloitin tyhjällä pistolla etukulmaan, rulla roikkui kaulassa "normaalisti", eli löysällä. Tyhjä oli hyvä, joskin taas tuli takaisin lähtöpisteeseen, mutta pisto oli muutoin syvä ja mikä tärkeintä ei rullaa suussa... Toinen etukulma oli suora palkka, tämäkin hyvä suoritus vaikka maalimies oli oikeasti "kadoksissa", kun olikin mennyt toooosi pitkälle ja itseasiassa syvyydessä aluueen ulkopuolelle. Tämän jälkeen tuli kolme tyhjää pistoa, kaikilla tyhjillä rulla pysyi siellä missä pitikin - eli se oli ilman muuta upea juttu. Tyhjistä osa oli kuitenkin sellaisia "kun tulen pois annat namin"-pistoja, eli jossain määrin minun mielestäni vain näennäisiä pistoja, vaikkakin syvyyttä taisi kaikissa olla riittämiin. Tyhjien jälkeen tuli suora palkka äijä, tämäkin nyt kai oli melko ok. Sen sijaan tämän jälkeen lähetin pistolle, jossa oli äijä, Viski teki tosi tynkä piston, oikea malliesimerkki siitä miten näennäinen pisto tehdään ja tullaan katsomaan antaisko mamma namin... Joten, tämä uusiksi ja sainkin piston korjattua ja äijä löytymään. Tämän jälkeen vielä yksi äijä suoralla palkalla, jossa pisto melko sama kuin äsken, pieni pyrähdys metsään ja pois... Korjaus toi paremman suorituksen.
Aika hemmetinmoista tasapainoittelua tämä nyt on, pitäisi palkata tyhjistä, mutta kun palkkaan lopputulema on tosi nopeasti tuo että tyhjältä tullaan pois  vikkelään, kun siitä saa palkan. Tästä syystä aikoinaan jätin namit pois tyhjiltä. Näköjään namit on pidettävä poissa ja kehuttava muutoin tyhjistä.  Ja tietysti toisaalta tyhjien kokonaan pois jättäminen taas vahvistaisi sitä, ettei pistolta ole kiirus pois, kun siellä on kuitenkin maalimies, mutta sitten taas pitäisi niitä tyhjien lukumäärää koko ajan kasvattaa, jotta päästäs siihen tilanteeseen, että vielä josksu voittajan radan risteilyttäminenkin onnistuis..
Älykkään koiran kanssa tuntuu välillä olevan melkoista tekemistä...
No, joka tapauksessa luulen tekeväni nyt äärimmäisen viisaan päätöksen ja jätän lauantaiksi aiotun hakukisan väliin. Treenaillaan nyt asioita rauhassa, kun kaikki palikat ei missään nimessä ole vielä kohdallaan.