Tänään oli taas haistelupäivä :-). Tein Viskille jäljen, jossa tällä kertaa olikin lyhyehköjen välien päässä keppi+nami. Viskihän ei erityisemmin kiinnostu jäljellä olevista makupaloista, ja olenkin miettinyt miten jatkaisin treenausta jäljellä. Tänään siis kokeiltiin tuollaista "jippoa".. Joka itseasiassa tuntuikin olevan Viskille mieluinen - jaettiin siis tavallaan pidempi (ei se ollut kuin ehkä 100m) jälki pikku pätkiin. Ei Viski noteerannut keppejä erityisemmin, mutta jostain syystä se kiinnostui keppien alla olevista makkaroista, kun niitä oli harvakseltaan, tai sitten kepin ja makkaran yhdistelmä vain sattui herättämään mielenkiinnon. No, ei tämä ollut hullumpi tapa treenata, vaikkei kuulunutkaan missään nimessä alkuperäisiin "suunnitelmiini", mutta eipä tuo nyt haittaa.

Jäljen jälkeen otin tarkkuusetsinnän. Tavan mukaisesti kolikko oli esineenä, tälläkin kertaa kolikko sattui olemaan 50 senttinen. Aluksi Viski ajautui alueelta melko pitkälle, en puhunut mitään ja pikku hiljaa Viski palasi takaisin ruutuun ja pongas hyvin kolikon, paikallisti ja toi mulle. Kolikko oli hankalassa paikassa, se oli pienen näreen alla ja pikkuisen peitettynä sammeleilla ja lehdillä.

Vielä kotipihassa ennen iltaruokaa otin esineruudun, joka tänään oli vain yhden esineen nostaminen ja palkka. Esineeksi valkkasin muovisen melko pienen vauvan purulelun ja piilotin sen takarajalle (ruutu oli n.10x50m) kuusen juuren juureen (mikä verbaliikka!). Tässä ei Viskillä kauan nokka tuhissut, vaan esine nousi hyvin nopsaan ja siitähän toki iltaruuan oli ansainnut.

Tämän päivän treenisessio oli hyvä ja molemmille taisi jäädä aidosti hyvä fiilis :-)