Perjantai-iltana päästiin hakuileen. Päätin olla rohkea ja tehdä treenin, jossa ensinnäkin kokeilen kestääkö jalka ja toisekseen mitä tyhjät piilot tuo tullessaan. Tulin tuohon päätökseen tajutessani, että nämä ovat meidän viimeiset hakutreenit ennen mahdollista ensi viikon hakukisaa ja ellen ole varma jalan kunnosta ja toisaalta valeilmaisun "mahdollisuudesta", en halua kisaan osallistua.
Vasempaan etukulmaan otettiin suorapalkka äijä, oikeassa etukulmassa oli kulmasta n. 15m aluetta eteenpäin tyhjä piilo, tästä n. 5-10metrin päässä aluetta eteenpäin äijä. LÄhetin Viskin etukulman kohdalta, kävi tarkistamassa piilon ja tuli pois. Hieno pisto, hieno tyhjän tarkistus, mutta toki jätti siinä mielessä homman kesken, että äijä oli tyhjän piilon lähellä. Annan tuon nyt mielihyvin anteeksi, kun piilon tarkistus sujui mallikkaasti. Käveltiin aluetta hitusen eteenpäin ja otin samalle puolelle lähetyksen melko suoraan maalimiehen kohdalta ja sieltähän se suorapalkka äijä sitten hyvin nousikin. Tämän jälkeen vasemmalle tyhjä pisto, jossa myös tyhjä piilo - piiloa Viski ei tarkistanut, liekö ollut hyvin varma nenästään. Oikealle puolelle myös tyhjä pisto, ja tämän jälkeen vasemmalle suora palkka ja oikealle kiintorulla ilmaisu. Tyhjät jäivät melko kapeiksi, työskentelee kyllä oikeaan suuntaan ja suoraan, mutta taas tuo kapeus tulee esiin. No, siihen on "helpot" konstit olemassa korjata tuota virhettä. Kiintorullailmaisu oli ihan hyvä, vähän oli tuuppinut pressun alle kuonolla, mutta enpä tuota nyt pidä kovinkaan vakavana asiana.
Jalka vaikutti kestävän hyvin, toki maasto oli melko tasaista ja helppo kulkuista. TÄnäkään aamuna ei jalka aristellut, joten se on vallan kiva uutinen :-).