Eilen otettiin tokoa taka(tai oikeasti etu-)pihalla. Ruudun otin ensin lelun kera "läpijuoksuna" ja sen jälkeen otettiin vielä ruutu pysäytyksellä ja pallon heitolla. Oikeastaan molemmat oli vallan mainioita. Sitten otettiin ohjattu nouto, jossa tulikin virhe. Viski lähti kaartaamaan merkiltä liian paljon ulos ja jatkoi matkaansa sen verran ettei hahmottanut enää kapulaa. Ajattelin helpottaa heti alkuunsa, laitoin Viskin merkille ja kävin näyttämässä sille haettavan kapulan, palasin takaisin lähetyspaikalle ja annoin käskyn - siitä toki nouto olikin sitten hyvä. Tehtiin sama vielä ilman apuja ja onnistui hienosti. Näköjään ohjatussa on nyt vähän muistuttelemisen varaa!
Otettiin myös idari, jossa seisominen meni ensin istumiseksi (?), joten sitäkin sitten jouduttiin ottamaan pariin kertaan ja saatiinkin hyvät liikkeet aikaiseksi.
Tunnariakin otettiin, sitähän olen nyt pääasiassa tehnyt vain yhdellä omalla tunnarilla. Eilen otettiin "oikea" tunnari joka sujuikin tosi malliikkaasti, jos nyt jotain haluaa mutista niin huolestuttaa kuitenkin se vauhti millä Viski haistelee kapulat. Se ei missään nimessä ole rauhallista vaan enempi semmosta "säheltämistä". Tänä aamuna otettiin ennen aamuruokaa tunnari sisällä ja sama kiireinen meiniki hommassa oli, mutta hyvin sieltä oikea nousi ilman muiden napsimista.
Että tämmöstä tunnustelua tokon suhteen, jalka näytti kestävän mainiosti, joten tokotreenit alkakoot :-).