Erja kävi hieromassa Viskin torstaina. Erityisen pahoja jumeja ei enää löytynyt, onneksi, mutta päätettiin kuitenkin parin viikon päästä ottaa uusiksi.

Kävin katsomassa illalla tokokisoja Eteläpuistossa (ooonnnnea Kati ja Svante!!). Samalla sain hyvän mahdollisuuden ottaa pienet tokotreenit. Otin seuraamista, mikä "toki" taas treenitilanteessa oli mainiota. Samoin tein ruudun, joka onnistui hienosti. Suora luoksetulo oli myös vauhdikas ja lähti ihan ensimmäisellä käskyllä liikkeellekin ;-). Ja lopuksi vielä kaukot, jotka myös ok.
Nyt on sitten tehty sotasuunnitelma tokon suhteen, joka ei perustu treenaamattomuuteen :-o. Vaan perustuu kokeiluun, jossa treenataan joka toinen päivä noin puolet evl.n liikkeistä ja sit joka toinen päivä toiset puolet. Lisäksi joka päivä istuminen. Katotaan tuottaako toi tulosta, kuulema noin keskimäärin on tuottanut ;-). Mutta ans katsoa kauanko muistan tämän sotasuunnitelmani...

Tänään lähdetäänkin Viskin kanssa kohti Kouvolaa, jossa on LKKn pk-leiri. Menen hakukouluttajaksi ja saan kivat treenimahdollisuudet myös Viskille.

Niin, tsemppiä ja onnea matkaan agin SM-kisoihin meneville!