Huhhuh, aika kuuma keli olla töissä tai treenata tokoa :-o. Ei paranis valittaa, varsinkin kun on juhannuskin tulossa... Mutta niinhän siinä käy, että jussina EI ole helle...

Niin, otettiin tossa omalla pihalla tänään tokoa, "osa1" oli vuorossa... Aloitettiin istumisella. Viski kökötti yksinään 4 minsaa ja kaipa se hyvin oli kököttänyt kun oli samassa asennossa ja samalla paikalla mihin olin sen jättänyt. Yksin treenatessa olisi ehkä fiksua, että pystyisi jotain kautta näkemään koiran paikalla istumisen ? Paikalla oloa en ottanut. Virittelin ruudun ja idarin valmiiksi ja aloitettiin seuraamisella. Tänään palkkasin jokaisesta käännöksestä. Ne kun ei myöskään ole meillä erityisen hyvät kisoissa olleet... Idari onnistui ihan hyvin, tänään palkattiin asennoista. Luoksetulo ekaksi läpijuoksuna, vauhti ei kyllä ollut taaskaan paras mahdollinen. Sitten pysäytys ja palkka ekan pysäytyksen jälkeisestä luoksetulosta. Tämä aika hyvä. Otin vielä oikein tosi hetsaus luoksetulon, että sain vauhdin nousemaan - kai näitä pitäs nyt ottaa, kun selkeästikään Viski ei liiku niin lujaa "kuin pääsisi" ?
Luoksetulon jälkeen ruutu, jossa ekaksi palkka ruudussa suoraan. Uudestaan vielä ruutu, josta pysäytyksestä heti palkka heittämällä. Siihen palloleikkiin loppuikin treenit. Ei treenit nyt olleet kyllä mitkään superhyvät, pikemminkin molemmilla terävimmät kierrokset kyllä poissa. Huomenna täytynee ottaa agin jälkeen iltatokoilut ja pyrkiä itsekin terävämpään suoritukseen.

Käytiin vielä illansuussa pyörälenkillä Viskivipatuksen kanssa, huh se oli hikistä hommaa, mutta teki ihan hyvää (ainakin koiralle :-I).