Mitähän tästä startista sanoisi... No, sanotaan vaikka niin, kuten eräs tuttavani sanoi meidän radan nähtyään "Teillä sitten tapahtui vähän kaikkee", se on aika kuvaavaa :-). Ensimmäinen virhe tuli esteellä 6 tai 7, sain hypyllä aikaa kiellon sellaisen vähän hankalamman putken ulostulon jälkeen - ihan tyhmä oma ohjausvirhe mrrrr. Sitten tuli typerä ja harmillinen virhe renkaalta - TAAS - eli hyppäsi kehyksen ja renkaan välistä. Tää on kurja juttu, joskin toivon että ensi kisassa muistan antaa kunnon hyppy-rengas käskyn enkä vain mitään epätoivosta inahdusta ... Kepit onnistui sentäs tänään ihan hyvin. Noiden virheiden lisäksi tuli jokunen rima (kai?) ja keinukin oli aika lentokeinu...Joka tapauksessa, renkaasta kaksi kieltoa (meni siis ekan korjausyrityksenkin väärästä kohden...) ja tuo yksi hyppykielto, joten hylkyhän se sitten oli. Joten ei ihan putkeen mennyt :-O. Mutta oikeastaan ei tuostakaan jäänyt yhtään huono mieli, hauskaa oli, Viski on koko ajan täysin ohjattavissa, nyt vain ohjaajan pitäs osata lukea paremmin karttaa ! Edelleen olen sitä mieltä että kisastartit tuovat sellaista varmuutta itselle mitä tuolla pitäisi tehdä - nytkin ihastelin muutaman bortsun ohjaajan rauhallisen varmaa ja jotenkin "ilmavaa" menoa, yhteys koiraan oli koko ajan, mutta koiran kanssa ei ryhdytty kilpajuoksuun vaan annettiin koiran tehdä rauhassa työt. Siihen kun joskus pystyisi, tänään en ollut tuon ajatuksen kanssa ihan samoilla aalloilla..

Rata oli melko helppo, sitä enemmän ihmettelenkin että vain kaksi nollaa tehtiin maxeissa, vaikka kisaajiakin oli kolmisenkymmentä!

No, torstaina lähdetään T-leirille, siellä pitäisi olla tiedossa joka päivä agiliitoa, ehkä opin siellä jotain fiksua ja filmaattista :-)