Tänään käväistiin kahden startin verran Nokialla kisaamassa. Eka rata oli melkoisen hyvä, harmillisesti sain omalla epäröinnilläni aikaan keinun alastulosta vitosen. Keinu tuntuu nyt olevan se meidän tämän hetkinen ongelmaeste. Jos ei tule lentokeinua niin tulee sitten jotain muuta. Tänäänkin Viski kyllä pysähtyi, mutta hitusen liian ylös, annoin uuden kontakti käskyn josta se sitten lurahti pois keinulta. Ei jääty nyt tätä korjailemaan, kun ei ollut sellainen rynnitty lentokeinu vaan ihan mun omaa pöllöyttäni... Muuten rata oli meille oikein mainio, ei pyörimisiä paitsi ennen keppejä, jossa oli "pakko" ottaa koira haltuun sillä muuten olisi ollut kakkosväliin sisäänmeno enempi kuin todennäköistä..
Toinenkin rata oli hyvä, joskaan ei yhtä hyvä kuin eka. Tältä radalta saatiin murmurmurrr puomin alastulosta vitonen ja kepeiltä toka vikasta välistä Viski tuli ulos - tätä sitten hinkattiin keskimäärin tsiljoona kertaa ennenkuin onnistui..
Virheistä huolimatta tämä päivä oli paaaaljon kivempi agipäivä kuin vaikkapa eilinen :-). Koirassa on tosiaan ruutia ja kiihkeyttä radalla, se menee mihin ohjataan... Vielä jonain päivänä se taistelee voitoista kolmosissakin - uskokaahan vain, kyllä me vielä näytetään ;-) Aikaa siihen voi mennä tovi, mutta toisaalta, eipä meiltä kai nuo kisavuodet ihan vielä ole loppumassakaan  :-o.