Tänään alkujaan suunnitelmissani oli treenata "norjalainen sekametsä" treeni, mutta jo päivällä päätinkin muuttaa suunnitelmia. Niinpä tämän päivän epistola oli takakulmaan yksi maalimies, johon ilmaisu - kaikki muu alueella tyhjiä. Ja sehän me tehtiinkin. Aluetta oli sen verran, että saatiin viisi vai kuusi kaunista tyhjää pistoa ennen tuota maalimiestä. Mitäs tuosta treenistä sanoisi - ei moitittavaa, kertakaikkisen "pala kakkua" :-). Viski vaikutti siltä, että olisi niitä tyhjiä voinut jatkaa pidempäänkin, joskin kai tuo maalimieskin oli sen mielestä ihan kiva yllätys :-). Kävikin muuten ilmaisussa erikoinen juttu, kiintorullaa ottaessa Viski oli ilmeisesti haukannut palan maastoverkkoa, sillä seurauksella että lähti tulemaan mua kohden verkko ja maalimies "mukana", onneksi verkko oli antanut myöden :-o. Hyvä, että tuli tuollainenkin treeneissä ilmi - en ole aiemmin ajatellutkaan kuinka helposti verkkoon jää vaikkapa rulla kiinni.
Viskin kanssa nyt alueella liikkuminen tuntuu äärimmäisen helpolta. Se tekee omaa työtään ja mä annan sen tehdä rauhassa, sille ei tarvitse huudella metsään, se tekee pistonsa ja tulee pois, jos siinä kohden ei äijästä "merkkejä" ole. Kuinka helppoa onkaan vain itse liikkua keskilinjalla ja pitää suunsa kiinni :-).

Veeti törmäsi tosi rajusti puunrunkoon treeneissä - toivotaan että tärskystä päästiin pelkällä säikähdyksellä eikä mitään aivotäräystä siitä tullut Tiitiläiselle!! Välillä tuntuu, että haku on todellakin vaarallinen laji!