Pk-SM.t olivat _jälleen_ kerran yhtä Tending-juhlaa. Joukkuekulta, jäljen kulta, viestin kulta, viestin pronssi ja haun pronssi!!!! Menee kuka tahansa sanattomaksi!! Itselleni olikin liikuttava hetki kuulla treenikaveri Ninan ja Tepsun sm-pronssista.. se oli oikeasti itkun paikka - niin mahtava onnen tunne se oli!!!! Onhan takana melkoisen onnistuneet sm-kisat, tietysti taas tässä kohden harmittaa ettei tullut lähteneeksi kisaturistiksi paikan päälle - no ensi vuonna ollaan itse kisahuumassa mukana ;D

Tänään oltiin Viskin kanssa joukkue piirinmestaruus ageissa. Meidän rata olikin itseasiassa ihan hyvä, vaikka tulos olikin 10, mutta kaiken kaikkiaan meno tuntui melkoisen hyvältä eikä mitään paniikki kohtia radalla tullut! Virheinä yksi rima ja melko kummallinen tuomio puomin ylösmeno kontaktista. Lappuun kyllä oli merkattu alastulo virhe. No, joka tapauksessa itse olen 100% eri mieltä tuomarin kanssa kontaktivirheestä, mutta tämä on lajin luonne ja näillä mennään. Meidän joukkue kaiken palkintojen jako-ongelmien jälkeen oli kuin olikin KAKKOSINA!! Aika hienoa, vaikkei tässä kohden kai kuuluisi kertoa, että meidän tulos oli joukkueemme huonoin ja täten sitä ei laskettu mukaan joukkuekisassa :-). Mutta voidaanhan tässä nyt sanoa olevamme kuitenkin piirinmestaruusjoukkue hopealla :-).  Tosin...eh..täytynee vielä odottaa, että näkee ne tulokset ihan virallisesti vielä jossain... Tamsk ei tänä vuonna oikein onnistunut kisojen järjestelyissä, lähinnä toi palkintojen jako petti kyllä pahemman kerran.

Lisätäänpä tähän vielä se tieto, että meidän joukkueessa Hessulle oli merkattu tuloslistoihin 10, tuomarisihteerin laput pyynnöstämme tarkistettiin ja nollahan siellä oli tuloksena, kuten arvelimmekin. Tämä Hessun nolla sitten lopullisiin tuloslistoihin korjattiin ja meidän tulokseksi tuli 5 ja sijoitus kakkonen.
Mutta, kuten todettua..odotellaan nyt vielä jostain ne viralliset tuloslistat..