(Luulisi, että kisat olisivat menneet päin mäntyä, kun heti treenisuunnitelmaa tänne päivitän..)

Nyt täytyisi loppu vuoden treeneissä keskittyä vain risteilyyn, tyhjien määrän kasvattamiseen - jotta voisi luottaa siihen ettei valeilmaisuja tule ja että työskentelyä jaksetaan tehdä vaikka "loputtomiin". Lisäksi täytyisi miettiä haluanko ottaa irtorullat nyt umppareihin, ETTEi vain jatkossa toi tämän päivän etukulman kaukaa ilmaistu (jos se sitä oli) maalimies - juttu toistuisi.

Tottista voisi nyt hinkata urakalla, erityisesti seuraamista ja paikalla oloa, joka täytyy aloittaa ihan alusta. Ensin pitää miettiä miten ja tarkat rajat mitä koira saa tehdä ja mitä ei - sitä harmaata aluetta ei saa taaskaan olla....

Esineruutuun ei mitään "ihmeellistä", treenaan jos jaksan :-). Ja treenaan vain sillä fiiliksellä, että ruudussa on kivaa ja treenit menee hyvin.

Tämän päivän kisassa meidän fiilis oli satakymmenen lasissa, tuntui että Viski liikkui maastossa älyttömän lujaa (mikä EI ole tyypillistä sille treeneissä) ja ikäänkuin sen into vain olisi kasvanut palkkaamattomuudesta, samoin tottis mentiin läpi aika korkeassa vireessä!
Kuitenkin hyvä muistaa, että jatkossakin pitää treenata vaikeiden ja haastavien treenien puitteissa aina siten, että koiralla olisi hyvät _onnistumisen_ mahdollisuudet ja palkkaus kohdallaan.

Meidän tavoite on nyt tarkennettu siihen, että ensi vuoden elokuussa olemme sm-kisaajien joukossa!