Että mä en pidä lumihankihakuiluista. Miten tuota lunta nyt JO on noin paljon... Ärsyttävää hakutreenien osalta, muuten kyllä lumesta pidän.

Niin, molemmat etukulmat suora palkka + tuonti mulle. Sitten oikealle tyhjä, vasemmalle suora palkka + tuonti mulle. Sit kaksi tyhjää ja kaksi äijää, joissa edelleen suorat palkat ja tuonti, paitsi viimeisellä perinteinen jalkapallo"matsi", jolloin kaikki saavumme viimeiselle piilolle pelaileen. Treeni nyt meni miten meni. Aluuella oli parikin tuoretta hirven makuupaikka ja hirven jätöksiä ja Viski selkeästi häiriintyi niistä, tuuli lisäksi painoi taka-aluuelta jotain tosi mielenkiintoista ja tyhjiltä jouduin pariinkin kertaan huutamaan koiran pois, kun paineli ihan omiansa (taas). Suorat löydöt olivat ok, paitsi toka vika jossa Viski alkoi HAUKKUA!! Melko käsittämätön juttu, mutta joskus nuorena se on tehnyt saman, eli pelästynyt jotenkin ihan käsittämätöntä ja haukkunut karvat pystyssä. Nytkin siis tapahtui sama (ei keksitä mitä ja miksi) ja maalimies sai koiran sitten tajuamaan olevansa ihan vain maalimies, kun jutteli Viskille mukavia ja tilanne raukesi siihen. Ei näistä ota selvää, ehkä hirven jäljet, tuoreet makuupaikat ja luminen iso puu saivat Viskin jotenkin ihan sekaisin? No, en nyt jaksa tästä murehtia, toistaiseksi.
Kaiken kaikkiaan ei ollut hyvät treenit. Keskilinjaa oli vaikea hahmoittaa, samoin piilojen paikat. Lähetyspaikan etsiminen oli suurin haaste, ja tämä ei ole nyt hyväksi mun uuteen tapaan, jossa pyrin aina katsomaan lähetyspaikan etukäteen valmiiksi, ja otan koiran suoraan sihen ja uusi lähetys. Tää lumitreenaaminen ottaa kupoliin..

Ainiin, nyt on sitten pojilla lampaanlihaa yhden uuhen verran! Annoin jo potkan pätkän molemmille ja kyllä kelpas ja maittoi, toisin kun siskon tervulle, joka on maailman ahneimpia koiria - vaan raakaa lampaan lihaa sille tarjottaessa koira otti ritolat ja juoksi toiseen huoneeseen pakoon :-O!