Aika outoa.. eilen keksin kaivaa tunnarikapulat treenilaatikosta esiin! Pitäisiköhän tästä olla huolestunut.. Tunnari sekä eilen että tänään sujui mukavasti, toki otettiin vain helposti, läheltä ja omassa pihassa. Mutta näkyipä koira muistavan hyvin mistä tässä on kyse. Seuraavaksi onkin sitten varmaan vuorossa ohjatun noudon muistuttaminen :-O

Tänään päivälenkillä kurametsässä otin myös tarkkuusetsintää. Mulla oli taskussa joku muovinen sähköasentajan salaisista arkistoista kaivettu "juttu". En tiedä oikeasti mikä se oli, mutta joku sähköasennukseen liittyvä esine, kooltaan n. 1cm x 2cm ja tummaa muovia. Tein täysmittaisen ruudun, ilman kulmamerkkejä, piilotin toisen takakulmaan esineen hyvin ja tein vielä muutamia hämykaivauksia ruutuun. Ja pöh, ei mennyt Viski hämyihin vaan palautti esineen todella nopeasti takaisin mulle :-). No, ihan kiva kun onnistui :-).

Ajattelin käydä vielä tänään tekemässä jäljen, mutta "onneksi" meille onkin tulossa yllätys ruokavieraita, joten eipä tarvi tuonne kuraan ja sateeseen lähteä mitään jälkiä tekemään. Eiköhän noitakin vielä ehdi ..