Vuoden 2007 kisakausi on nyt aloitettu. Oltiin tänään WeCan kisoissa Noormarkussa, kaksi starttia ja tuomarina Asko JOkinen. Eka rata oli aika nappi suoritus - paitsi kepit. Jostain syystä Viski pomppasi _kaksi kertaa_ pujottelun keskivälin ylitse. Kolmannella uusimisella onnistui, mutta sitten jäi viimeinen pujottelu väliin, mutta päätin jatkaa matkaa, kun se keskikohta onnistui ;-).  Tuloksesta huolimatta tuota rataa ei tarvinnut hävetä!
Toinen rata oli ensimmäistä vaikeampi, vähän erilainen kuin yleensä (kummallisia putki kohtia ja radalla PÖYTÄ, jolta kepeille..). Tässäkin kaikki muut sujuivat paitsi pujottelu... ensin pöydältä sain kepeille menon sijaan Viskin hakemaan vieressä olevan putken (onneksi ei mennyt sisään asti),  tästä tuli kuin tulikin kielto ja kaiken kukkuraksi viimeine keppi jäi TAAS väliin ja se piti korjata. Muita virheitä ei sitten nähtykään, puomin alastulolta karkas ilman lupaa ja luulin ensin että olisiko siitä tullut kontaktivirhe muttei tullut.

Tänään kisaaminen tuntui helpolta ja kivalta, Viski kulki mihin ohjasin eikä ongelmia ollut - paitsi siis pujottelu, jossa ongelmia nyt tosissaan on.. Sisäänmenot sain onnistumaan hyvin sillä, että en yrittänytkään näyttää kädelläni kepeille, annoin vain käskyn ja odotin mitä tapahtuu ;-)). Pujottelussa saattaa nyt Piiran mainitsema rangan jäykkyys vaivata - en tiedä. Täytyy treenata ja paljon. Mutta suunta tämän päivän kisaamisen perusteella on oikea!