Olen Viskille muutamien viime viikkojen aikana opettanut "pää maassa makaamista". Tämä on nyt yksi monista keinoista yrittää parantaa tuo pk-paikalla olon ongelmaa, tuossa ideassa ajatukseni on se, että pään maassa pitäminen on yksi tehtävä, joka toisi paikalla oloon parempaa keskittymistä itse työhön. En tiedä miten tuo oikeasti auttaa meidän ongelmaan, mutta tuskin nyt sitä pahentaakaan :-p. Nyt Viski osaa jo käskyn idean ja pysyykin oikeassa asennossa hyvin, mutta toki olemme vasta kotipihalla tätä tehneet, joten matka on vielä pitkä..

Viime aikoina olemme myös ottaneet seuraamisen lähtöjä siten, että palkkaan aina siitä kun Viski istuu "seuraa" käskyn jälkeen..Viskihän on saanut nousta seuraa käskyn kuultuaan ja tämä on varmasti yksi jälleen monista eri syistä edistämisongelmaan.

Tänään metsälenkillä (perk..le mikseivät ihmiset pidä parempaa huolta metsässä koiristaan - mikä oikeus irti olevilla vaikkakin ystävällisillä koirilla on juoksennalla MUN koirieni luokse???) pidettiin hauskaa esineruutu-leikin myötä. En ole vissiin koskaan juoksuttanut Kiitosta ja Viskiä yhtäaikaa ruudussa, mutta Lentsun blogin innoittamana ajattelin hauskuutta koiria tällä leikillä. Kiitos nyt lähinnä vain juoksenteli, mutta Viski reagoi leikkiin oikein ja etsi apinan raivolla esineitä, ettei vain Kiitos ehtisi ensin. Oli oikein hauska leikki!