Iltalenkillä oli niin ihanan keväinen tunnelma, että se siivitti mut ottamaan tarkkuusetsinnän ja tiputetun esineen noudon. Tiputetun nouto tehtiin melko lailla alokasluokan matkalla, reitti kulki polkujen risteyksen yli ja myös sellainen metsäsilta ylitettiin, mutta suoritus oli näistä huolimatta ihan mahdottoman hieno. Esineenä käytin ihan vain omaa tumppuani, kun ei sattunut muuta rekvisiitta olemaan mukaan :-p.

Sitten tarkkuusetsintä. Alue oli hieman kisaruutua pienempi (kun ei ollut sulaneena isompaa..). Taskusta löytyi 10 sentin kolikko, joten se sitten kävyn alle piiloon. Löyty oli nopea, samoin esineen nosto, mutta luovutuksessa räkäs kolikon rumasti maahan lumihankeen. Tämä siis uusiksi. Siirsin esineen paikkaa toiseen kulmaan, mutta hyvin Viski senkin löysi vaikka ensin jäi hetkeksi pyörimään siihen vanhaan paikkaan. Nyt tuonti tai siis luovutus oli parempi ja kolikko tiputettiin vasta käteeni. Silti mua jotenkin aina hirvittää noiden pienten esineiden luovutuksessa, että vielä jonain päivänä esine lurahtaa kurkkuun... ehkä juuri tästä syystä on syytä pitää huoli, että luovutus olisi aina mahdollisimman hallittu ja rauhallinen!

Pihassa vielä 2kgn noutoa, jossa ei huomauttamista. Lisäksi liikkeestä istumista, joka olikin tänään vähän turhan hidas (johtuiko jäisestä ja märästä pihasta vai mistä?), joten sitä otettiinkin sitten useamman kerran, jotta saatiin edes hieman parempi suoritus tehtyä.