Nyt on sitten _taas_ aloitettu juoksulenkit Viskin ja Kiitoksenkin kanssa. Saa nähdä montako kertaa innostukseni tällä kertaa kestää... Juokseminen on siitä(kin) ihanaa, että hermot ja aivot lepää sen aikaa kun juoksee (ilmeisesti tää on tämä vanha blondi-juttu, ettei voi tehdä montaa asiaa yhtäaikaa : juosta, syödä purkkaa ja ajatella..). On tullut viime päivinä käytettyä tuota pientä aivokapasiteettia niin rajusti ja täydellä teholla, että meinaa ihan yöt mennä pyörimiseksi. Juokseminen tuntuu auttavan tuohon ihan oikeasti, että aivot lepää edes hetken.

Mutta tiedättekö mitä? Kevät on AIVAN ihana asia!! Tämä valoisuus ja lumien sulaminen saa ihan oikeasti hyvälle tuulelle! Sitä paitsi...tänään on sitten ihan virallisesti ilmoittauduttu ekoihin hakukisoihinkin :-).

Muuten, olen varannut Piiralta 28.5.07 klo 16-18 hoitoajat. Nyt olisi tuo toinen aika vapaana, jollekin joka haluaisi hypätä kanssani samaan autoon ja lähteä seikkailulle Halikkoon :-). Laitahan meiliä tulemaan mikäli hoitoaika kelpaa.