Töiden jälkeen käytiin taas pienellä lenkillä, sellainen puoli tuntia juostiin .. se on toistaiseksi melko maksimiaika mikä tuntuu "hyvältä" juosta, tähtäin olisi että pystyisi taas juoksemaan hyvinkin tunnin verran mitä vielä viime vuonna parhaimmillaan tein. Siihen on matkaa..

Sitten illalla maneesiin ja tottistelemaan. Viskillä tänään seuraamista (yllätys), jäävät liikeet, eteenmeno ja paikalla olo. Seuraaminen oli normaalissa käynnissä ihan ok, edistämistä olen saanut kuriin (lähtö vasemmalle, käsky auktoritäärisempi, koiraa kohden hieman kurissa, palkka todellakin sivusta tai takaa), mutta kyllä se herkässä jotenkin tuntuu olevan, eli miltään osin ei voi sanoa, että ongelma on taakse jäänyttä elämää. Juostessa edistäminen tulee tosi helposti takaisin, sitä olisi syytä nyt treenata erikseen kotipihassa päivittäin. Jäävät liikkeet olivat ainakin oikea-asentoiset, enpä huomannut Hanna-Marilta kysyä olivatko asennot nopeat vai millaiset, kun halusin vain varmistuksen apuohjaajalta siihen, että asennot ovat oikeat..hmm..no turha enää surra ne oli sit hitaat tai nopeet :-o. Seisomisen seuraamisosuus (juoksu) on kyllä aika kamalaa, edistää ja pomppii kolmella jalalla. Tähän pitää nyt puuttuua.
Eteenmeno oli yllättävän hyvä, siis seuraaminen! Käskyn eteenmenoon sai vasta perusasennosta, tästä Viski olikin vähän ihmeissän, mutta ampas sitten liikkeelle kun tajusi, että oli se oikea käsky.
Paikalla olo oli erinomainen, pää pysyi mukavasti maassa vaikka Taru otti noutoakin! Kiva juttu.