Hieronta jouduttiinkin tänään perumaan, mutta saimme Viskin kanssa illaksi "uuden tehtävän". Sen nimi on kylmää kuumaa :-o. Joops :p.. eli kokeillaan jalkoihin kylmä-kuuma-kylmä -hoitoa, jolla saisi hermosäikeet (eikun mitkä piti reagoida??) reagoimaan ja saamaan aineenvaihduntaa lihaksissa liikkeelle. Enpäs tiedä miten hoito otetaan vastaan, mutta illalla lenkin jälkeen kokeilen. Olen siis lähdössä juoksemaan..
Kieltämättä Viskin jalat _ovat_ nyt paremman tuntuiset kuin viime viikolla, varmaankin agilityn väliin jättäminen on nyt vain hyvästä, ensi viikon maanantainakin agit jäävät meiltä väliin.

Tänään otin pihassa seuraamista (juu, taas jouduin korjaamaan paikkaa!), jäävät liikkeet (ok) ja eteenmenoa. Nyt onkin jännittävä juttu eteenmenossa...nimittäin kun lähdimme perusasennosta seuraamiseen niin Viski ampasi perusasennosta seuraa-käskyllä kuin nappi housusta jalkapallolle! Kaskas, en tullutkaan tätä ottaneeksi huomioon, kun aloin treenata sitä, että vain perusasennosta pääsee eteen.. Kyllä tämä on kuulkaa sellaista taiteilua ettei paremmasta väliä. Ottakaa toki maailman viisain koirarotu, niin ette pääse helpolla :-O. No, mitä tulee eteenmenoon, niin toki tuo seuraa-käskyllä pallolle ampaisu on varmasti helposti korjattavissa, joten en usko että siitä tulee sinänsä isompaa ongelmaa. Jotenkin vaan niin uskomatonta kuinka pienestä tuo otus oppii asioita (ja kuten huomaatte niin myös niitä vääriä!).