Plääh, tämä on ollut melko helvetillinen viikko töissä, vaikka vasta kolme päivää takana! Niinpä tänäänkin työpäivä venyi ja hakutreenit jäivät väliin. Perjantaina ajattelin viettää liukumapäivää (siis tasata ylityötunteja) kotona, mutta se nyt jäikin vain haaveeksi...no ehkä sitten ensi kerralla..tai jotain :-P.

Ensi viikolla olisi hakukisat, joten tämän päivän treenit olisivat kyllä tulleet tarpeeseen, varsinkin kun niitä ongelmia on maastossa ollut. Sinänsä ei kovin suurin odotuksin ensi viikon kisaan mennä, mutta katsotaan ne nyt kuitenkin läpi. Työasioidenkin suhteen voi pahimmassa tapauksessa tulla sen verran kiireinen kesä, että harratuksista on tingittävä, mutta nämä asiat eivät onneksi ihan vielä ole realisoitumassa.. parhaassa tapauksessa mikään ei muutu ja energiaa jää harrastuksiinkin ihan yhtä paljon kuin tähänkin asti. Aika näyttää, nyt on vähän sekava olo eikä oikein osaa tai tiedä mihin keskittyä!

Btw, ensi viikolla aloitan koulun! Aloitan oppisopimuskoulutuksella 1,5v kestävän johtamisen erikoistutkintoon tähtäävän koulutuksen. Todella mielenkiintoista ja odotankin innolla koulutuksen alkamista, sitä en tiedä viisastunko yhtään, vai onko se ylipäätään edes blondille mahdollista??