Kiitos Hannalle ja Tiitille tämän päivän treeniseurasta! Otettiin jälkeä, tarkkuutta ja pudotetun esineen noutoa molemmilla pojilla. Taisi olla loppu tulemana se, että meidän täytyy ihan vähän vielä treenata jälkeä ennenkuin tämän lajin kisauraa kannattaa korkata....

VIskille tehtiin jälki, joka oli ehkä 250 m pitkä ja lähes tunnin vanha. Jäljen aloituksessa meillä kävi pieni kämmi eikä VIski suoriutunut siitä oikein millään, joten jouduttiin vähän auttamaan, jotta päästiin oikean jäljen pariin. Viski ei kyllä tänään ollut kovin hyvä jäljestämään, ajoi jälkeä n. 2-3 metriä sivussa (tuuli mukavasti) ja muutenkin oli melkoista siksakia meno jälleen kerran. Nyt täytyisi kyllä oikeasti vähän paneutua tähänkin hommaan... Peltojäljelle musta ei ole, joten täytyy kehittää metsäjäljelle nyt tarkkuutta muilla keinoin. Tai sit ei ;-P.
Tarkkuusetsintä oli tänään ihan mainio, pari kertaa haisteli kulma merkkejä, mutta jatkoi etsintää ja mikä parasta, heti hajun saatuaan nosti kolikon ja toi minulle. Tällä kertaa ei siis vieraan hajuinen esine haitannut tahtia. Pudotetussa kävi juuri kuten kävi Teiskossa Niinan kanssa treenatessa.... Eli oli ihan pihalla kun lähetin hakemaan pudotettua. Tai en usko oikeastaan, että oli pihalla, vaan yksinkertaisesti lähti ensin 90 astetta minusta vasemmalle ja sitten toisella yrittämällä 90 astetta oikealle!! IHan käsittämätön suoritus, miksi? Taisi olla sitten kolmas vai peräti neljäs lähetys, kun lähti määrätietoisesti polkua eteenpäin, kuten pudotetussa pitääkin..outo elukka. Otettiin sama vielä toiseen suuntaan ja se onnistui kerta heitolla oikein.
Nyt täytyy tota valmistelevaa toimintaa tehdä aina, eli leikkiä hanskalla ja toisekseen Viskille on syytä näyttää oikein kunnolla, kun hanska tippuu - näin siis silloin, kun treenaan jonkun muun kanssa tätä! Yksikseen tehtynähän homma sujuu jo pidemmältäkin matkalta, mutta nyt "tuomarin" läsnäolo on sekoittanut VIskiraukan pään, ei se ole aina mikään järjen jättiläinen vaikka onkin maailman viisaimman rodun edustaja :-)