Muoniossa oli aivan ihanaa - viisi päivää ilman puhelinta keskellä luonnon rauhaa! Täytyy sanoa, että tuli kyllä kuin tilauksesta tuo loma. Käytiin kalassa sekä veneellä että ihan jalkaisin erämaan puolella (siis siellä on sellainen Pahajoki, jossa on taimenia..), saunottiin ja vaan oleskeltiin ja puhuttiin potaskaa.. Viskikin nautti olostansa täysin siemauksin, olkoonkin, että hyttysiä oli ihan oikeasti miljoonittain ja Viskikin niistä ötököistä oman osansa sai... Ollaan useasti vietetty juhannusta Muoniossa, mutta nyt voin sanoa, että tänä vuonna hyttysiä oli ihan v..sti. Ja ne porot..jos joku eläin on tyhmä niin se on poro..

Niin niitä vauvauutisia!! Meidän Nina (siskon tyttö) sai perjantaina 22.6. klo 8:50 pienen prinsessan, tai ehkei "Siiri" nyt ollut ihan pieni, kun painoa oli 3865g ja pituutta 51cm. Vielä en ole "Siiriä" nähnyt muutakuin kuvassa, mutta huomenna menen ihastelemaan vauvan tuoksua ja pientä nöpönenää. Hän on varmasti suloinen ja kuitenkin aikas pieni :-).

Viskin kanssa paluu arkeen on nyt edessä. Treenisuunnitelmiin kuuluu nyt varovainen aloittelu, ensin kevyttä pyörälenkkiä, agilitynkin aloitan tiistaina ja hakuiluakin voisi ihan kevyesti aloitella, jos vain tulevalle viikolle treeniseuraa löydän. Viskin antibiootit loppuivat tänään ja nyt vähän aikaa otetaan varovasti ja tarkkaillaan Viskin olotilaa. Kuitenkaan mitään estettä treenaamiselle ei ole, kunhan vaan muistetaan aloitella varoen. Vielä ei tee mieli hakukisakalenteria katsella, mutta sen sijaan agilitykisoissa olisi pitkästä aikaa kiva käväistä, ehkä ;-).