Vettä tuli kuin aisaa, mutta kun oli sovittu pk-tottikset niin lähdettävähän se oli. Otin Viskillä itseasiassa kaikki liikkeet, paitsi estenoudot. Toki palkkaamalla kaikista liikeistä, ettei tullut ihan shokkihoitoa piitkän tauon jälkeen :-p.
Paikalla olossa heti alussa nosti päänsä maasta ja katsoi toista koiraa, joka suoritti liikkeitä - tästä siis suullinen muistutus jonka jälkeen paikalla olo oli niin litteätä ja maata myöden että :-)). Seuraaminen oli muutoin paikaltaan hyvää, mutta olisi saanut sivuasennossa olla tiiviimpää - en tiedä mistä tuo nyt johtui, mutta no, eipä tällä kertaa edistänyt. Täytyykin taas aloitella tuota seuraamista hinkkaamaan, jos vaikka vielä joskus eksyy kisoihin. Jäävät liikkeet ok, samoin nouto, jossa heitin kapulaan (1kg) niin pitkälle kun sain ja viivästytin käskyä, kun Viski pariinkin otteeseen nytkyi sivulla, mutta ei kylläkään karannut. Nouto oli vauhdikas ja määrätietoinen, palkkasin lennosta. Eteenmenossa taas se seuraaminen aloitettiin alusta, koska lähti heti alussa edistämään, uusi yritys toi hyvän seuraamisen ja siitä pääsi piiiiitkäään eteenmenoon, jossa jalkapallo palkkana.
Näistä treeneistä jäikin jo taas ihan hyvä fiilis :-). Tottikseen täytyy nyt saada lisää tarkkuutta ja täsmällisyyttä, mutta noin keskimäärin aika hyvin muistissa asiat olivat.