Illalla ei tehty muutakuin käyvin Viskin kanssa pikkuisella juoksulenkillä ja selailtiin ensi talven matkaoppaita :-p. Kiitosta en voinut taaskaan ottaa juoksulenkille mukaan, kun viime kerrasta jälleen se alkoi ontua, vaikka juostiin metsässä pehmeällä pohjalla.

Olen miettinyt tässä jo jonkin aikaa Viskin kevään veriarvo-ongelmia ja tämän tästä tulen siihen tulokseen, että josko sittenkin ruokinnalla voisi olla osa syynsä. Viskihän on syönyt koko ikänsä pääosin kuivamuonaa ja viimeiset puolitoista vuotta Acanaa ilman mitään ongelmia tai oireita, ruoka on sopinut sille mainiosti. Nyt tänä vuonna Viskin kakka on tosi useasti ollut löysää, ei ripuloivaa tai "vaahtoavaa", se on vaan löysää. Mitään allergisia raapimisoireita sillä ei ole ollut. Tietystikään tollainen löysä uloste ei tee välttämättä kovin hyvää elimistölle pidemmän päälle.

Jokseenkin tuntemattomasta syystä päädyin tänään Barffi.net sivustolle ja päätin käydä juttelemassa liikkeen pitäjän kanssa barff-ruokinnasta. Niinhän siinä sitten kävi, että takaisin tullessa mulla oli monen monta laatikollista pakastettua lihaa, jos jonkin sorttista. Kiitos oli sitä mieltä, että hän aloittaa mielellään barffauksen, Viski pyöritteli kanansiipeä ja hevosen rintaluita sen näköisenä, että no way.. Katsotaan miten tämän kokeilumme käy, mutta aika mielenkiintoinen maailma on tuo barffauskin.