Olin torstai-iltana järjestämässä jälki1 kisaa Mutalassa (tulokset täällä) ja käytin tietysti sitten kisaesineruudun hyväkseni ja tottistakin vähän otettiin. Esineruudussa Viski joutui ensin katselijan rooliin, kun Vau otti ruutua ja Viski "sai" antaa Vaulle tahtia vierestä :-). Viskin ruutu olikin tosi hyvä,vauhdikas ja varma, viimeisetä esinettä joutui hetken etsimään, kun ei malttanut mennä ihan riittävästi sivulinjalle missä esine oli. Esineet olivat helposti sijoitettu tasaisesti ruudun keskilinjan ja takalinjan väliin. Mutta kivahan se kai koirankin on välillä tehdä helppoja ja hyvin onnistuneita suorituksia :-).

Tottiksessa Viskin parina Tainan Emma, Emma tosin otti vain vähän tottista, joten paikalla olo jäi lyhyeksi, mikä oli ihan hyvä juttu. Paikalla olossa yhden kerran pää nousi ylös Emman valmistautuessa noutoon, joten tästä Viskille vihaiset murinat ja käsky uudelleen, jonka jälkeen pysyi maltillisesti. Mrrrr silti. Seuraaminen oli tänään tilanteeseen nähden hyvin maltillista ja palkkasinkin vain makupalalla pienistä pätkistä. Seuraamisen lisäksi otin noudot kaikki kolme putkeen ja palkka vasta viimeisen noudon sivulle tulosta. Nämä olivatkin oikein vauhdikkaat suoritukset ja tiiviit luovutuksetkin. Muuta ei otettukaan.

Barffauskin saa päivä päivältä paremman vastaanoton. Tänä aamuna kanakasvis-mössö jopa kiinnosti Viskiä jo siinä vaiheessa, kun pistin möhniä kippoon. Ei se ihan kaikkia syönyt, mutta lähes. Eilen illalla Viski nakersi hyvällä ruokahalulla lampaan luuta, mutta niitähän noi on syönyt ennenkin.