Tänään pidettiin Mutalassa viestikoe, joka valitettavasti päätyi kaikkien koirien keskeytykseen :-((. Yhdeksästä koirasta vain yksi juoksi ekan välin, mutta sekään ei sitten juossut enään seuraavaa väliä. Tosi kurja homma. Radan piti olla helppo, puhdas polku alla, joten ei muutakuin antaa palaa... Rataa tehdessämme keskusteltiin yhdestä tosi isosta kuusiryppäästä, joka oli kaatunut polun päälle. Minä olin sitä mieltä, että tottakia koirien kuuluu ylittää moinen kaatunut puukasa eikä se saa aiheuttaa ongelmia. Mutta mitä ilmeisemmin juurikin tämä oli syynä kesketyksiin ... Tosi harmillinen juttu, mutta näinhän viestillä helposti käy, kun yksi palaa takaisin on soppa nopeasti valmis.

Viskille otettiin kisaruutuun esineet, poika oli oikein pätevä ja nosti kolmella pistolla esineet. Ruutu oli kyllä helppo, kun esineet olivat aika isoja ja ne oli sijoiteltu kivasti ilman kikkailuja.

Otettiin myös seuraamista ampumisten kera. Ampumisia tehtiinkin useampia,  kun pariin ekaan reagoi. Mutta sitä eilistä kisaongelmaa ei seuraamisessa näkynyt, toki tilanne oli taas hyvin erilainen. Sen sijaan yritti edistää taas ihan kunnolla. Nyt täytyy olla jälleen tarkkana ettei seuraa -käskystä saa liikahtaa yhtään ja muutoinkin katsoa sitä paikkaa taas takaisin päin, ettei tule tuo ongelma nyt suotta takaisin. Eteenmenon otin myös suoraan pallolle, vähän niinkuin palautteluna eilisestä :-)