Olen TAAS aloittanut karkkilakon. Viimeksi sitä kesti lähes kaksi kuukautta kunnes jostain syystä vain aloin jälleen ahmia karkkia.. Nyt on menossa toinen päivä - jihuu :-p. Ihaninta oli, kun tänään käytiin kaupassa ja sanoin Jounille jotain hapankorppujen ostamisesta ja että niitä voin syödä nyt kun olen karkkilakossa.. Ohi kulkeva minulle täysin outo nainen sanoi "jaa - karkkilakossa, onneksi olkoon ihailen sinua". Sitten hän kertoi olevansa täysin addiktoitunut karkkiin ja on vain uumoillut miltä tuntuisi olla edes päivän ilman karkkia. Lopuksi hän toivotti kovasti onnea matkaan..

Jäin kyllä sitä miettimään, että mihin matkaan? Ei tämä nyt niin matka ole, kunhan päivä kerrallaan mennään eikä mulla oikeasti mitään tavotetta edes ole, kunhan kokeilen taas kauanko kestän. Ehkä tämä on siis omien rajojen kokeilemista?

No, Viski ei ole päässyt puuhaileen juuri mitään. Vähän pihassa jotain seuraamisjuttuja muttei muuta. Se alkaa selkeästi turhautua, yrittää pörrätä ja jopa vähän rähähdellä muille koirille ja muutenkin on vähän rasittava. Onneksi Viski on pääsemässä nyt perjantaina agikiitelemään!