Kävin tänään fysiatrilla, hänen näkemyksensä mukaan jalassani on sekä sidekudosvamma että nivelkapselivamma, näistä parantuminen kestää pahimmassa tapauksessa pitkään. Nyt jalalle aloitetaan kuntotusta, ensinnäkin pitää teettää pohjallinen, joka auttaa jalan painopisteen muuttamisessa. Ainiin, fysiatri sanoi, että minulla EI ole paino-ongelmaa :-D. Tämän taidan pyytää kirjallisena..
Juu, pohjallinen jalkaan (ongelmana se, että ensimmäinen vapaa aika oli vasta tammikuun alkuun, toivotaan että saan peruutusajan..) ja sitten kuntoutusta ja pikku hiljaa rasituksen lisäämistä siihen pisteeseen ettei kipu vielä tunnu. Jos ei tämäkään tuota tuloksia niin sitten aloitetaan joku injektiohoito ja magneettikuvat.

Joten hakuilut ja agilityt jäävät edelleen odottelemaan parempia aikoja :-(((. Sen sijaan normaaleja kävelylenkkejä pitää nyt tehdä, mutta niitäkään ei missään nimessä saa tehdä metsässä (eikä asfaltilla...). Niin ja se uiminen/vesijuoksu on hyvää kuntoutusta, jos jalka ei siitä kipeydy - ehh..Nokian uimahallissa....

Voivoi, eipä voisi uskoa että näin pitkä on parantuminen. Mutta nyt uskon fysiatrin sanojen mukaan, että kyllä se vielä parantuu!