No, en tiedä voisiko hylly radasta olla tyytyväinen, mutta tänään sitä kyllä tuli oltua. Viskin ja Katin Niihaman rata oli hienoa yhteistyötä, valitettavasti vieläkään ei olla ihan siinä pisteessä että niitä nollia "napsittaisiin", mutta sinne päin selkeästi matkalla..
Alun lähtöhässäkän Kati kävi uusimassa useamman kerran, kun Viski aina vaan meinas hinkuttaa itseänsä lähemmäksi aloitusrimaa, tämän asian korjaaminen on kyllä hyvä juttu, se on selkeä viesti Viskille, että kuka täällä määrää ja antaa luvan suorittaa. Ja sitten, kun lupa lähtöön tuli, Kati oli Viskille hyvin aurinkoinen ja käsky tuli hyvin positiiviseen sävyyn ja siitähän se sitten lähti surraamaan ilman ristiriitoja :-). Kaikki rimat Viski hyppäsi todella nätisti ja ilmavasti, kulki esteille ilman minkäänlaisia ongelmia, liikkui hyvin ja nopeasti ja oli täysin Katin ohjattavissa. Se oli Agilitya :-). No, sitten niihin virheisiin, puomin ylösmenolta nousi käsi ylös.. se oli vähän sellainen harmillinen työtapaturma, Kati oletti, että Viski hyppää edellisen hypyn pidemmälle (hypyltä käännyttiin takaisin päin puomille) mutta Viski kääntyikin tosi sähäkästi sen hypyn ja ylösmeno tuli turhan vinosta kulmasta ja reilu ylösmenovirhehän se sitten oli, ei tulkinnan kanssa mitään epäselvää. Sitten se hylky tuli melko haasteellisessa kohdassa, jossa tultiin An alla olleen putken kautta hypylle ja siitä 90(?) astetta käännös kepeille, Kati teki hyvin takaaleikkauksen ihan suunnitelman mukaan, mutta Viski ei jostain syystä lukenut takaaleikkausta vaan kääntyi vastakkaiselle puolelle ja siitä sitten hyppäsi saman hypyn takaisin. Juuri tuota virhettä ei oltu osattu odottaa, vaikka näin jälkeenpäin ajatellen toi olisi pitänyt hoksata, Viskihän on hyvin toispuoleinen. Keppien jälkeen tuli vielä muurin palikka alas, siinä saattoi jo vähän olla huolimatonta ohjaustakin haisteltavissa, muurille tultiin kepeiltä aika tiukkaan ja Viski oikein nuoli sen kurvin ja takajalalla tiputti reunapalikan.

Mutta hyvä fiilis jäi kaikille, radalla ei tänään kuultu YHTÄÄN Viskin pörinää ja murinaa, se oli oikein keskittynyt kuuntelemaan mitä pitää tehdä ja myös sen teki. Tästä on ihan hyvä jatkaa, kun suunta on ihan oikea :-). Nyt olisi kiva katsoa toi rata vielä videolta, näkisi uudelleen tuo hylkykohdan, se jäi vähän kaivelemaan, että mitä siinä oikein tapahtui. Mutta ei taida kenelläkään rataa olla nauhalla :-/.