Olipa niin ihana pakkasilta, että oli ihan pakko pikkuisen riskeerta nilkkaani ja lähteä pidemmälle kävelylenkille.. Miten voikaan oikeasti kaiken sen kuran ja sateen jälkeen tuntua pakkasilma noin ihanalta :-).

Piipahdettiin Cittarin pihassa, mukana naksu ja pallo. Ja tarkoituksena ottaa seuraamista niin lähellä sisäänkäyntiä ja hälyä kuin vain kehtaan :-p. Joskus nuorena poikana Viskillähän oli leikkimisenkin kanssa vaikeuksia ostoskeskusten hälinässä, leikki kyllä muttei voinut leikkiä tosissaan tai kunnolla, kun ympärillä tapahtui kaikkea niiiin mielenkiintoista ja mukavaa. No nyt olikin hyvä huomata, ettei ainakaan tuon leikkimisen suhteen nykypäivänä ole mitään epäröintiä vaan hyvin sujui niin leikkiminen kuin itse seuraaminenkin. Ei edistänyt eikä sen paremmin häiriintynyt ohi kulkevista autoista tai ihmisistäkään. Täytyisipä ottaa silti tuollaistakin treeniä ohjelmistoon taas vähän useammin kuin kerran parissa vuodessa...

Ensi sunnuntaina, jos vain viitsin, ajattelin lähteä katsomaan kolmosen agikisoja Niihamaan. Siinä oliskin maneesissa tosi hyvä ottaa Viskin kanssa vähän tottista, olisipa ainakin häiriötä kerrakseen - ehkä Viskille vähän liiaksikin.. No, me käydään aamusta Niihamassa joka tapauksessa, kun Viski starttaa Katin kanssa yhdelle kisaradalle. Voipi tietysti olla että laiskuus iskee eikä sitten iltapäivästä jaksa toistamiseen Niihamaan lähteä.. No, katsellaan :-p.