"Pikku" potilaamme on toipumassa kovaa vauhtia. Pahemmin repeytynyt korva on selkeästi kipeä, Kiitos kävelee korva vinossa ja ravistelee päätänsä silloin tällöin. Tongin korvan tarkkaan enkä kyllä ainakaan havainnut mitään vaurioita sisällä korvassa, mutta toki tuo pelkkä korvanlehtikin voi olla tosi kivulias. Pönttö ei ole pysynyt päässä, joten lopulta päädyin siihen, että vähemmän tuhoa Kii pääsee tekemään itselleen, kun on ilman pönttöä.. Nimittäin se oli aika hurjaa touhua, kun Kiitos repi väkisin pönttöä päästään (ja vaikka kuinka tiukalle sen askartelin, aina se sai sen revittyä)... ja nyt kun se on ilman pönttöä niin on paljon rauhallisempi enkä ole sen kyllä nähnyt kaapivan tai yrittävän repiä korviansa. Pihassa en ole sitä nyt pitänyt, koska siellä se mielellään pyörittelisi hangessa ja se voi kyllä repiä tikit auki. Kiitos sai voimakkaan antibioottikuurin tulehdusriskiä varten ja tietysti kipulääkettä seuraavaksi viikoksi. Eiköhän se tästä taas iloksi muutu.

Viski on ihan hämillään, se ei oikein tiedä miten Kiitokseen kuuluu suhtautua. Eilen illalla lähdin Viskin kanssa kahdestaan iltalenkille takametsään, mutta Viski ei suostunut tulemaan!! Se hyppi mun edessä (Kati tunnistaa tämän käytöksen varmasti hyvin..) eikä liikkunut millään normaalisti eteenpäin. Lopulta meni hermot ja otin koiran hihnaan ja väkisin tehtiin pieni pisulenkki. Uskoakseni Viski oli huolissaan Kiitoksesta, sillä onhan Viski liikkunut pennusta asti ilman Kiitostakin, joten pelkästään se ei voinut olla käytöksen syy.

Tänään pengoin pihaa läpikotaisin. Puuliiteristä löytyi ehkä tappelupaikka, siellä oli sahanpurut lennelleet ja yksi sellainen muoviseinämä oli pieniä reikiä ja isompia raapaleita täynnä, luulisin ettei niitä ole aiemmin siinä ollut, mutta vannomaan en voi mennä. Lisäksi sirkkelin alla sellaisen seinämän väliin oli kaivettu jonkun elukan mentävä kolo, en uskaltanut tutkia mitä sieltä kolosta löytyisi... Noin pintapuolinen vilasu näytti siltä, että kolosta oli vain menty seinämän "läpi". Tiedä sitten. Mitään raatoa en ole löytänyt mistään ja yöllinen/aamuinen vesisadekin on kyllä huuhtonut verijäljet pois. Verta pihassa eilen kyllä oli, mutta sitäkin oli siellä täällä eli ei mitään loogista selitystä sen paremmin.

No, jos tähän väliin jotain iloistakin. Into-ihquliini tulee tänään meille viikoksi hoitoon! Illalla otetaan suunnaksi Hämeenkyrön maneesi, ehkä Into pääsee vähän peuhaamaan siellä jonkun kivan kaverin kanssa... ja jos ei koirakaveria löydy, niin kaveriksi kelpaa mainiosti vaikka narupallo :-).