Ja Turun kisakuulumiset on nopsasti kerrottu, kaksi kertaa hyl. Ei silti oikeasti ole ihan noin lohdutonta, sillä radoissa oli tänään paljon hyvää, joskaan se ei toki tuloksellisesti lohduta. Mutta tänään ei tippunut rimoja ja meno oli taas sellaista vaivatonta ja helppoa, joten hylkytulokset eivät sillä tavalla harmita kuin viimeksi ATTn kisoista tullessa...

Ekasta radasta täytyy kyllä sanoa, että tuomariharjoittelija ei oikein ollut onnistunut suunnittelussa. Estevälit olivat _todella_ lyhyet ja keppien sisäänmeno ykkösluokalle melkoisen haastava, jopa ikävä. Mielestäni oikeasti aika tympeä teko ykkösille laittaa esteväleiksi tämän päivän matkat, siinä sai melko moni koira ja ohjaaja rimoja alas tai kieltoja aikaan... Tarkennetaan nyt sen verran, että Viskin hylky EI johtunut esteväleistä tai keppien asettelusta, eli niitä ei voi tässä tapauksessa syyttää - pikemminkin Viski onnistui tosi hyvin noissa asioissa. Hylky tuli kepeiltä LOPPUpäästä.. Pujottelu oli asetettu aika lähelle seinää ja putki oli seuraavana esteenä (noo... tässäkin jossiteltiin, että putki oli tosi lähellä pujottelua, mutta luulen että Viski olisi silti voinut tehdä saman virheen, vaikka putki olisi ollut metrinkin kauempana), Viski kiirehti yksinkertaisesti liian hätäisesti putkea kohden ja jätti viimeisen välin väliin. Kati korjasi virheen, tai siis yritti korjata, eli pujottelu otettiin KOLME kertaa uudelleen ja joka kerta Viski uusi saman virheen!! Todella harmi, sillä muutoinhan rata oli jälleen kerran oikein hieno!

Toisella radalla tuli pienoinen ajatuskatkos.. Ei tultu ajatelleeksi , että Viski voisi lukita yhden putken pään sen sijaan, että ottaisi loogisesti hypyn, mutta niin vain kävi ja putkeenhan se sujahti - ei siinä ollut Katilla mitään mahdollisuuksia korjata tilannetta, lukittu mikä lukittu ja kun nopsajalkainen koira ampaisee niin se on sitten siinä :-p. Tällä radalla Viski lisäksi teki saman keppivirheen kuin ekalla radalla!! Onneksi päästiin TSAUn pihassa vielä harjoittelemaan noita keppejä, toivotaan ettei niistä nyt jää mitään kivoja pikku virheitä... Just kun Kati on saanut hienosti pelittämään keppien sisäänmenot (tänäänkin NE oli hienot) niin eikö Viski ala rikkomaan pakettia sitten toisesta päästää ... Huoh.

Huonosta tuloksesta huolimatta tänään oli silti kiva kisapäivä, kiitos jälleen Katille :-)