Ihanaa, kun on luvattu kaunista säätä huomiseksi. Meillä on kummitytön ja -pojan valmistujaiset, jotka olisi tarkoitus pitää kauniissa pihamaassa järven rannalla - toivotaan siis että sää pysyy yhtä kauniina kuin tänään!

Viskin kanssa käytiinkin pyörälenkillä ja uimassa. Ensimmäistä kertaa pidin viskiä suurimmaksi osaksi vapaana, se kulki tosi nätisti pyörän edellä ravaten. Tokikaan en halua häiritä alueen asukkaita (vaikkei Viski häiritsekkään niin silti ihmiset häiriintyvät, kun näkee koiran vapaana :-p), joten ihan koko matkaa ei Viski saanut vapaana juosta. Käytiin myös Menkalan jalkapallokentällä ottamassa "vetoja". Olen kekseliäästi huomannut, että jalkapallokenttä on hyvä paikka tehdä lyhyitä kovavauhtisia juoksupätkiä Viskille!

Nilkka on taas armottoman kipeä - ehkä pahempi kuin pitkään pitkään aikaan. Ilmeisesti viime hakutreeneissä sain sen jotenkin kääntymään tai taittumaan siellä kivikoissa juostessa, että vieläkin on turvoksissa ja kipeä. Eikai tässä auta muu kuin marssia omalääkärille ja anella vihdoin sitä magneettikuvausta :-((. Huominen juhlapäivä korkokengissä ei kauheasti houkuttele - voisikohan sitä juhlamekon kanssa pistää ihan vaan sandaalit :-O