No niin, tänään sitten Viski korkkasi kisauran kakkosissa. Ekalla radalla kaikki meni tosi hienosti loppusuoralle asti - sielläpä kaikkien yllätykseksi Viski loikkasi rumasti puomin alastulon ja tietysti tämän jälkeen Katilla oli suunnitelma sekaisin ja tuli vielä kieltokin kaupan päälle. Puomin alastulovirhe hetkeksi kyllä pisti mietityttämään, onhan Viskillä ollut tosi mallikkaat kontaktit! Mietittiin, että nytkö se sitten alkaa... Toinen rata oli niinikään agilityrata, ja mikä hienointa, puomin kontakti oli varsin mallikas ja malttoi odottaa lähtölupaakin! Tällä radalla virheeksi koituikin sen sijaan puomin ylösmeno, siihen kun tultiin renkaalta melko vinosta linjasta ja Viski on noissa kyllä tosi huono, ei mielellään kyllä hae kontaktia tuollaisissa - pitänee siis treenata :-p.

Viski oli tämän päivän starteissa rauhallinen, sitä oli ehkä juuri siitä syystä helppo ohjata- tai en tiedä helppoudesta, mutta ainakin Kati sai kaiken näyttämään tosi helpolta!! Ihan mallikas kakkosluokan debyytti! Kati jatkoi kisaurakkaa tempaisemalla Svantelle TRIPLAnollan :-OO!!

Kävin Viskin kanssa vielä illalla pyörälenkillä. Aika jäykkää oli meno, liekö neljä kisastarttia saanut sen taas vähän jäykäksi. No, illaksi back on track - loimi päälle niin eiköhän se vähän lievitä lihasjäykkyyttä.