Ihan alkuun : APLODEJA Ja valtavia onnitteluja taitavalle Intolle ja Katille, jotka aloittivat tänään hienosti kisauransa tokossa pistein 198 :-). Tietenkin luokkavoitto ja KP :-). Hienoa työtä!

Niin, tänään puuhasteltiin Veetin, Veikan ja Hannan kanssa jäljellä, tarkkuudessa ja tottiksessa. Lisäksi Veikka pääsi etsimään aina vaan kadonneita henkilöitä :-). Viskille tehtiin jälki, jossa oli neljä namikippoa ja neljä keppiä. Jälki vanhentui noin tunnin verran ja oli komeassa kangasmaastossa. Jana tuotti ihan suunnatonta tuskaa, Viski pyöri ja hyöri eikä meinannut millään nostaa jälkeä, mutta lopulta kun jäljelle pääsi ajoikin hetken aikaa tarkasti ja kulmankin hienosti. Sitten seuraavalla suoralla tapahtui jotain, Viski selkeästi "haahuili" eikä ollut kunnolla jäljessä kiinni, ilmeisesti se hairahtui polun ylityksessä ajamaankin polkua pitkin ja hukkasi tässä kohden hetkeksi jäljen. Tälle haahuilu suoralle jäi kippo ja keppi. Suoran loppupuolella päästiin kummallisesti taas takaisin jälkeen kiinni ja sen jälkeen Viski ajoi rauhallisesti ja melko hyvin. Tuulinen sää ja aukea maasto teki kyllä sen verran tepposet, että yhden kipon se merkkas jo kauempaa.. Tämä on ihan selkeä Viskin heikkous, sopivasti kun tuulee niin nenä ei pysy enää maassa vaan nousee ylös hakemaan tuulesta apuja. No, joka tapauksessa tämä jälki oli selkeästi parempaa työskentelyä kuin viimeksi Hannan meille tekemä jälki oli. Lisää vain toistoja tarvittaisiin niin eiköhän se varmuuskin sieltä tule. Kipot jäljellä oli Viskin mielestä tosi kiva yllätys ja näitä voisi nyt jatkossakin pitää ainakin silloin tällöin.

Tarkkuudessa saatiin myös kiva onnistuntu suoritus. Pieni huovan pala laitettiin ihan etukulmaan kaatuneen puunrungon reunaan ja Viskillä oli selkeästi vaikeata nostaa esine, mutta ihan hyvä suoritus kuitenkin. Viskille tarkkuus on kyllä todellakin tarkkuusetsintää, se menee tosi rauhallisella vauhdilla ja tarkistaa alueen melko huolelllisesti :-).

Jäljen vanhentuessa otettiin tottikset. Viskille seuraamista, joka on ihan oikeasti hanurista. Kun tätä ei treenaa säännöllisesti niin paikka valuu hetkessä edistämiseksi.. aina siis sama vanha ongelma tulee esiin, kun sitä ei säännöllisesti pidä kurissa. Seuraamisesta myös ampumiset, johon ei reagointia. Sitten jäävät, istuminen ja seisominen kutakuinkin kunnossa, ekassa maahanmenossa oli ollut tosi löysä ja tullut jopa vähän perää - tähän uusi yritys, joka olikin sitten parempi. Näiden lisäksi pari noudon luovutusta ja vauhtinouto. Kaiken kaikkiaan Viski oli vähän nössö tottiksessa, voimakkaampaan ja nopeampaan suorittamiseen se pystyy mutta tänään taisi helle viedä parhaimman terän.

Mukavan tehokas pari tuntinen, kiitos Hannalle seurasta!