Nyt on kulunut muutama päivä siitä, kun Kiitos sai kortisonipiikin olkapäähän. Ihme ja kumma, tuntuisi siltä kuin sillä olisi jotain vaikutusta.. Kii on ollut hulvattoman villillä ja iloisella tuulella, jopa niinkin, että jouduin pariin otteeseen erottaan Viskin ja Kiitoksen pihassa, kun juoksivat ihan hulluna toistensa perässä ja ottivat leikkimielestä välipainia :-O! Ei tee ehkä parasta mahdollista nyt Kiin jalalla, nyt kun pitäisi olla rauhassa ja tehdä vain remmilenkkejä :-/. Vieläkin erityisesti aamusella Kiitos ontuu, päivä- ja iltalenkeillä keventää jalkaansa, mutta ei onnu sillä tavalla kuin tässä taannoin. Pidetäänhän peukkuja!!

Muutoin pari päivää on taas ollut hyvin hiljaiseloa koirien suhteen. Työt painavat päälle ja muutenkin vähän tuntuu kiirus painavan. Huominen menee sählyturnauksessa, perinteinen teleoperaattoreiden valtakunnallinen turnaus, johon lupauduin naiskiintiöpaikalle mennä seisoskelemaan... Nilkka on jo tänä iltana teipattu, toivotaan että maltan seisoskella enkä nyt ainakaan teloisi jalkaani pahemmin...

Ainiin, Jounista on nyt sitten tullut yksityisyrittäjä. Joten tiedätte mistä kysellä mitä tahansa sähkötöitä tai -asennuksia :-). Niin, sehän on Sähkö Apila nimeltään..