No niin, tänään pääsi Kii vihdoinkin kuvauksiin etujalastansa, itseasiassa vietettiin Jurvalankadulla kolme tuntia... Kii kuvattiin selästä, niskasta, rintarangasta ja etujaloista alhaalta ylös. Mitään luusto-ongelmaa ei löytynyt, yhdessä varpaassa oli pieni nivelrikon alku, samoin toisessa kyynärpäässä oli pientä nivelrikon alkua, selässä yksi siisti sillottuma. Näistä yksikään ei pitäisi tehdä vaivoja, jotka Kiitoksella on viime aikoina ollut. toisesta olkanivelestä löytyi turvotusta ja tulehdusalue. Tämä on sama olkanivel, joka on vaivannut joskus Kiin nuoruusvuosinakin. Alue näytti kivuliaalta ja lihaksen kiinnike kohdassa oli yksi selkeä kipupiste. Kiitos sai tähän nyt kortisoonipiikin, jonka vaikutus pitäisi alkaa näkyä viikon sisällä. Toivotaan, että auttaa - muutoin on vitsit vähissä.

Nyt suljin Kiiltä kellarin huoneeseen sisäänmenon, siinähän on sellainen liuska mitä pitkin koirat menevät huoneeseen. Liuska ei ole korkea eikä jyrkkä, mutta voi kuitenkin Kiitoksen etupäätä rasittaa jatkuvassa käytössä :-(. Joten, nyt suljettiin myös tuo vaihtoehto pois. Kii sai myös Arthrhyliä, jos sekin vaikka omalta osaltaan auttaisi. Pidetään peukkuja!

Kii oli superreipas lääkäri Juhan käsittelyssä. Juhalla on kyllä mieletön käsittelyntaito hyppysissä, saa vaikeammankin koiran näköjään käyttäytymään ihan levollisesti ja rauhallisesti.