Tämä aamu ei alkanut ihan suunnitelmien mukaisesti. Katilta oli tullut tekstari, että Ansan synnytys alkoi (Ansa jouduttiin lopulta leikkaamaan, onneksi kuitenkin kaikki on nyt hyvin ja Veli Ponteva -pennu maailmassa!) eikä hän tietenkään voi osallistua Viskin kanssa Takuttien kisoihin. Itse en myöskään voinut ajatellekkaan osallistumista, multahan leikattiin perjantaina takahammas ja juokseminen olisi ollut turhan riskaabelia hommaa. Onneksi on olemassa rohkeita agility-hulluja, joten Anu hälytettiin kisapaikalle :-). Juu, Anu ei ole treenannut yhtä radan pätkää lukuunottamatta Viskillä, mutta Anulla ja Katilla on hyvin samantapainen ohjaustyyli, joten luottavaisin mielin matkaan ;-).

Eka rata oli sanoisko tunnustelua... Ennen puolta väliä kasassa oli ehkä 20 tai 25 virhettä, eka rima, kieltoja, keppivirhe... Mutta sitten keppien jälkeen pari löysi toisensa ja yhtäkkiä meno näytti ihan agiliidolta. Toinen rata olikin heti alusta alkaen tosi hankala, mutta Viski ja Anu klaarasivat sen ihan helpon näköisesti. Ja sanoisinko, että aika käsittämätön juttu, mutta tekivät nollan!!! Keppien sisäänmenosta olisi joku voinut antaa kiellon, siinä oli pientä "säätämistä", kun Viski olikin eri puolella mitä Anu suunnitteli, mutta hyvin se sieltä sitten kepit haki, kun ymmärsi mihin suuntaan piti mennä. Samantapainen oli yhden suoran putken jälkeistä hyppyä ennen, pyörähdys, kun Anu oli putkella hieman jäljessä eikä Viski oikein tiennyt mihin mennä. Mutta onneksemme näistä ei kieltoja tullut vaan tuli nolla, toinen sija ja serti :-). Aika rohkea tyttö tuo Anu! Kiitos kovasti joka tapauksessa! Tästähän tulee isosiskolle suorituspaineita :-p.

Viskillähän on nyt sitten ykkösten nollat hauskasti kerättynä kolmelta eri ohjaajalta. Pitkään ja hartaasti tuota sertiä toki metsästettiin, mutta höh - olishan se heti pitänyt ymmärtää mistä kiikastaa - ei kahta nollaa samalla ohjaajalla :-p. Huomenna jatketaan harrastusta kakkosluokan radoilla, jännää!