Tänään olikin Viskillä aikamoinen puuhapäivä, taidettiin ottaa kaikki muut etsintäkokeen lajit paitsi hakua ei ehditty treenaan :-). Eilinen sählyturnaus tuntui itselläni koko kropassa ihan kunnolla, nilkka on kuitenkin kohtuullisen hyvässä iskussa, pientä polttelua ja turvotusta lukuunottamatta. Liikkuminen noin muutoin tuntui tekevän kuitenkin ihan hyvää "lihaksille", joten sitä liikkumista kyllä tänään sitten sainkin :-)

No, joka tapauksessa aamupäivällä käytiin HannaTn ja Tainan kanssa jäljestämässä ja esineilemässä ja illalla HannaOn kanssa tottistelemassa, tarkkuutta ja pudotettua ottamassa. Hanna teki meille helpon jäljen viidellä kepillä ja jälki vanhentui n. 40 minsaa. Kun piti lähteä jäljelle huomasin ettei minulla ole liinaa mukana!! EIkä tietty muillakaan ollut. Joten sitten mentiin lyhyellä liinalla, joka kyllä selkeästi vaikeutti asiaa entuudestaan. Janalla Viski ampui ihan törkeesti pitkälle ohi janan, kun ei ollut liinaa yhtään jarraamassa vauhtia. Viski teki kuitenkin lenkin, löysi jäljen, ajoi hetken takajälkeä ja sitten lähti jäljestämään kauniisti. Jana ei siis mennyt ihan nappiin :-O. Jäljestäminen oli tosi hyvää kaksi ekaa keppiä, jotka Viski myös siis nosti. Sitten sellaisella aukealla Viski taas sössi huolella, ajoi polkua mistä olisikin pitänyt mennä vain ylitys. Sekoili ja sähläsi ja oli kyllä tosi hankalaa kun ei pystynyt himmaamaan vauhtia yhtään pois. Sitten kummallisesti Viski pääsi takaisin jäljelle, ajoi hyvin lopun jäljen nosti kaksi viimeistä keppiäkin hyvin. Tonne sähläykseen jäi yksi keppi. Oli kyllä melko haasteellista, kun ei pystynyt kovin paljon jarrutteleen vauhtia pois. Olisi syytä olla hitusen tarkempi treeneihin lähtijä...

Jäljen jälkeen otin vielä Viskille esineruudun. Viski nappasi heti ensimmäisellä pistolla superhienosti lennosta hajun esineestä, paikallisti hyvin ja toi lujaa mulle. Päätinkin loopettaa sen sitten siihen.

Illalla vielä Hanna On kannssa treeneihin. Ensin pudotettu, joka oli "seuraamista" lukuunottamatta ihan hyvä suoritus. Tuon seuraamisen kanssa olen epätietoinen pitäisikö se korjata, kun nythän me vain "kävellään yhdessä". En tiedä nyt oikein vielä.. Eihän tuo nyt tuollaisenaan mitenkään näyttävän näköistä todellakaan ole, mutta mulla ei ole käsitystä miten tuomarit arvostelevat tuon osuuden. Sitten vielä tarkkuusetsintä, jossa Viski oli ihan pätevä. Paitsi että pelästyttiin ihan oikeasti, että se nielaisi mutterin! Sen verran kako luovutuksessa ja takahampaissa kolisi kummallisesti, onneksi sai mutterin räkästyä kuitenkin pihalle. En ole aikoihin ottanut metallisilla esineillä, yhteenaikaan treenasin vain niillä ja nyt olen ihan unohtanut... Joten siitäkin syystä luovutuksen kanssa taisi olla vähän vaikeuksia.

Sitten vielä tottikseen. Päätettiin ottaa Veeti ja Viski parina kentälle, se mahdollisuus on nimittäin nyt olemassa Parkanon ek-kisassa... Mehän ollaan vältelty noita, koska pojat jäykistelevät toisilleen ja varsinkin Viskillä on ollut Veetin kanssa paikalla olossa tosi paljon  vaikeuksia. Tänään pojat oli ETEVIÄ (Veetihän nyt tietty on aina etevä, mutta että Viskikin :-))!!! Olin Viskin suoritukseen tosi tyytyväinen, se pystyi tekemään ja keskittymään erinomaisesti vaikka Veeti olikin kentällä :-p. Seuraaminenhan meillä nyt taas levahti ihan reisille suoraan sanoen... tosi edistävää ja painoikin vähän, mutta toisaalta taas vastapainona sille Viski oli hirmu hyvässä vireessä - mieluummin niin päin kuitenkin. Otettiin koko tottiskuvio ja oikeastaan kaikki meni ihan jees, seuraamisen edistämistä lukuunottamatta. Niin ja hyppynoudossa rapsautti jalkansa aika kovaakin esteeseen - heitin kapulan ihan liian lähelle estettä. Paikalla olossa Viski kouristeli etujaloillaan jonkin verrankin, taas oli kynnet syvällä hiekassa MUTTA pää pysyi maassa. Eteenmeno ja siitä maahanmeno oli aika makee :-).

Kiitos taas treeniseurasta!!