Onhan tämäkin tapa viettää juhannusta, istua yksin kotona, katsella jalkapalloa ja täyttää agirotu talkoolistoja (juu- otan vastaan edelleen talkooväkeä!!).. No, ulkona sataa vettä lähes kaatamalla, joten siinä mielessä sipsipussin kanssa sohvalla istuen aika kuluu ihan mukavasti :-).

Päivällä käytiin metsälenkin yhteydessä ottamassa esineruutu. Taas tein niin, että Viski näki kun vein esineet ja hyvinhän se homman osasi. Etuesineen yli juoksi kertaalleen, mutta palasi nopeasti takaisin, kun sai vissiin siitä vasta vähän kauempana hajun. Enpä taida ruutua nyt enää ennen kisoja ottaa. Tottista vähän täytyisi..
Päivällä Viski viihdytti Peppiä tai Peppi Viskiä (riippuu vähän kenen silmin katsoo asiaa), Nina sai napattua muutamia kuviakin heidän leikeistään - toivottavasti saan niitä tänne bloogiini näytille, aika suloinen pari :-).

Olisittepa nähneet Kinan ilmeen (Kina on meillä nyt ollut pari yötä/päivää hoidossa), kun lähdettiin iltalenkille kaatosateeseen :-). Meidän pullamössöäidinlellikki Kina ei todellakaan ollut innoissaan moisesta ajatuksesta, teki nopeasti aidan reunalle pisut ja lähti takaisin kuistille. Oli sitten HIEMAN näreissään, kun raahasin sen lenkille mukaan :-p.