Nyt on sitten taas uudenlainen ongelma meillä Viskin kanssa, nimittäin tänään se reagoi ukkosilmaan!!! Voi hemmetti, tämä tästä nyt puuttuikin.. Viskin kanssa voi siis ihan hyvin kisata a) jos ei ole liian helteistä b) jos ei ukkosta c) jos ei ole liiaksi ylipäätään häiriöitä d) jos ei ole pk-tottiksessa parina kovasti huutavaa ohjaajaa .... ja mitähän vielä :-O.

Nenänavaus ensin, jossa Viski jo oli hyvin hutiloiva ja koheltava - selkeästi siis stressikäytöstä. Ajattelin että se kokoaa itsensä, kun en ihan oikeasti voinut kuvitellakkaan, että ukkosesta se nyt ottaisi paineita!! Ensimmäine pisto kuitenkin ihan v..iksi. Lähti hortoileen ihan kummalliseen suuntaan ja selkeästi ihan outoa käytöstä. En suostunut kuitenkaan lopettamaan treeniä, vaan otettiin hajuhaku, joka onnistuikin sitten ihan ok ja selkeästi koira tämän maalimiehen löydön jälkeen kokosi itsensä. Kakkospisto toiseen etukulmaan olikin jo ihan hyvä, vaikkakaan ei siis suora, vaan taas teki sellaisen s-mallisen piston :-//, mutta nyt työskenteli jo paremmin. Sitten helpotin aiemmasta suunnitelmasta treeniä ja tehtiin seuraavat pistot siten, että otin "hajutunnelit" maalimiehiltä, eli maalmiehet menivät n. kakkospiilojen kohdalta sivulinjalle ja siirtyivät sieltä seuraaville merkeille piiloon. Tässä ensinnäkin helpotettiin nyt Viskin tekemistä, että tulisi onnistuminen ja toisaalta hain taas vain Viskille "rohkeutta" liikkua alueella reilusti eteenpäin ilman, että täytyy minulta kyselle lupia. Kolmosmaalimies onnistuikin juuri kuten ajattelinkin, eli Viski meni hyvin hajutunnelissa maalimiehelle asti, hyvä. Nelosella  teki myös hyvää työtä, mutta ajautui sellaisen notkonreunaman alareunan puolelta maalimiehestä ohitse ja etsi tovin, kunnes tuli alueen ulkopuolelta pois. Tähän uusi lähetys ja hyvä löytö.

Ei nyt erityisen hyvä mieli jäänyt näistä treeneistä - siis tuon ukkosen vuoksi - mutta se mikä oli hyvää oli se, että saatiin kuitenkin treenit vedettyä ihan hyvin läpi ja Viski pystyi työskentelemään vaikka käyttäytyikin hyvin oudosti alkuunsa!? Leikit muuten ok, mutta oli ollut vähän näennäistä leikkiä.

Treenien lomassa oli Even ja Astan jäähyväis"kahvittelut" :-((. Höh.. Paljon onnea matkaan Evelle ja Astalle uuteen kotiin, uuteen työhön ja uusiin harrastuspiireihin. Olisimme mielellämme pitäneet teidät seuranamme :-(.