Lauantaita vietettiin ihanasti Viivin ja Samin valmistujaisissa. Olisisko parempaa säätä voinut toivoa - ei !! Koirat olivat siis käytännössä koko lauantain yksin, tai siis kaksin kotona ja tarkalleen ottaen tarhassa.

Sunnuntai meni sitten lepuutellessa juhlien jälkimaininkeja ja Teemun nimpparijuhlia juhlistaen. Tästä syystä Viskin vierailu yhdessä hakuryhmässäkin oli pakko jättää väliin, mutta onneksi Taina lähti illansuussa kanssani sitten jäljestelemään.

Viskille Taina teki alokasluokan jäljen ja jälki vanhentuikin tarkalleen tunnin. Jana oli taas yhtä hässäkkää. Ensin Viski oli lähteä taas ihan poikittain janalta kohti jälkeä, tämän kielsin ja sitten oltiinkin ihan hukassa. Tarjosi takajälkeä, jota ajoikin niin pitkään, että lopulta kehoitin sitä tulemaan takaisin... Sitten pyöri ja pyöri janalla kunnes lopulta taisi säkällä osua jäljelle. Voi hemmetti noi janat on kyllä ihan hukassa. Ehkä olisi syytä keskittyä nyt hetken aikaa niihin... Itse jäljen Viski suoritti erinomaisesti, tosi hyvä ja rauhallinen jäljestäminen, nosti hyvin kaikki kepitkin. Yksi jäljen missaus Viskille tuli, jälki teki kulman melko lähellä tietä, ja Viski tuumi, että ehkä kuului mennä tielle. Ei kuitenkaan ehtinyt ihan tielle asti, kun jo huomasi että moka tuli, ja palas takaisin kulmaan josta sitten pääsi jäljestystä jatkamaankin. Oikein hienosti ajettu jälki!

Jälkien vanhentuessa otettiin esineruutu. Tässä Viski oli tooosi pätevä ja nosti kolme esinettä nopeasti. Jos jotain negatiivista niin etuesineen ohi se porhalsi eikä reagoinut, mutta en jäänyt sitä nostattamaan, kun kolme muuta takaa tuli niin nopsasti ja hyvin.

Sitten käytiin vielä tottistelemassa. Emma oli Viskin parina, mutta ei häiriötreeni oikein ollut kisatilanteen kaltainen. Mulla oli risu mukana seuraamisessa, ja yllätys yllätys, Viski seurasi hyvin ja oikealla paikalla edes huomaamatta Emmaa tai laukauksia :-O.  Jäävistä otin vain istumisen, tämä ihan jees. Noudoissa tuli kummallinen moka, a-esteellä Viski tuli hypyn kautta takaisin!?! Todella outoa. Täytynee ottaa nyt noutojakin vaan säännöllisesti mukaan treeneihin (niin ja ylipäätään säännöllisesti olisi syytä ottaa treenejä...). Eteenmeno suoraan pallolle. Paikalla olossakin Viski oli vähän huolimaton, noudoissa leuka nousi ylös maasta, josta tiukasti tietysti heti huomautin ja sen jälkeen pää pysyi kokonaan maassa.

Olipa mukavat treenit!