Pakko vähän ryhdistäytyä tottistreenauksessa, kun on tullut ilmoittauduttua hakukisoihin... Joten tuumasta toimeen ja tänään illalla pikku tottistelut koulun kentällä. Oikeastaan ajatukseni oli vain pitää tosi hauskat treenit siten, että vire on korkealla ja tekeminen nopeaa. Tässä onnistuttiinkin ja risulla napautin edistämistä - koska edistäminen tulee aina "kaupan päälle", jos viettiä nostaa.. Kivat iltalenkki treenit. Näitä on nyt vain tehtävä, että saisi pikkuisen tarkkuutta ja tehokkuutta tekemiseen lisää.

Minun juhannussuunnitelmat menivät ihan uusiksi. Piti lähteä tänään Jounin ja Teemun kanssa Muonioon, mutta jouduinkin jäämään kotiin, kun siskon perheessä on sairasteltu ja jäin nyt heidän avukseen tänne kotimaisemiin. Tänään vietinkin illan Pepin seurassa, voi että on siinä energiaa pikkuisella - huhhhuh!! Peppi täyttääkin sunnuntaina jo vuoden - niin se aika vierähtää - uskomatonta!

Sitten vielä muihin aiheisiin :-) Viskin sisko on jälleen ollut Ruotsin Mestaruus agi-mitaleilla!! Viime vuoden mestaruus vaihtui pronssiin, mutta se ei liene huono saavutus sekään :-). Mestaruuden veivät Jenny ja Elvis.