Viski ja Into ovat kuin yö ja päivä, niissä on todella paljon erilaisia piirteitä, vaikka vissiin samaa rotua ovatkin :-O. Metsälenkillä Viski pysyttelee koko ajan hyvin lähellä ja pitää jatkuvasti kontaktin muhun, Inton lenkit ovat selkeästi omatoimisempia ja pidemmällä tehtyjä vaikka Intokin silti koko ajan pitää huolen siitä, että jonkin asteinen kontakti minuun pysyy - ei sitä tarvitse yhtään esim. metsässä huudella, kyllä se pysyttelee ihan hyvin lähituntumassa. Liikkuminenkin näillä kahdella on aivan erilaista, Into liikkuu kevyesti ja jotenkin hyvin huomaamattomasti, Viski menee kaikkea muutakuin huomaamattomasti ja kevyesti.. Into tekee kaiken jotenkin niin tosissaan ja jollain tapaa sellaisella voimalla, Viski on enemmän sellainen
taivaanrannan maalari, tekee jos tekee ja miten tekee, jos sattuu oikein kiva juttu niin kyllä siihen voimaa löytyy, mutta muutoin vähän vähemmälläkin pärjää  :-). Minusta on jotenkin yllättävää, että Into ei ui mielellään - se vaikuttaa koiralta, jonka kuuluisi uida :-). Viskihän tykkää hirmuisesti uimisesta ja eilen tehtiin pariinkin kertaan pidempi metsälenkki tuonne rannan tuntumaan. Viski "karkaa" aina tuonne rantaan omia teitään, ja se kun on sellainen hiljainen metsäjärvi niin en ole pahemmin ollut asiasta huolissaan, varsinkin kun Viski nyt ei kovin pitkältä sinne mene... Eikö eilen sitten kaksikko painaltanut rantaan ja minä rauhassa perässä, kaverukset olivat jo uimassa (tai siis Into rannalla ja Viski vedessä) ja minä kun pääsin paikan päälle niin eikö siellä rannalla ollut mummu uimapuku päällä kuivattelemassa itseään.. Voi nolous. Onneksi koirat eivät kuulema olleet edes häntä huomanneet, joten ei ollut mitään vahinkoa sattunut. Silti jatkossa pidän kyllä huoli etten ihan noin huolimattomasti koiriani päästä juoksentelemaan!

Mulla on nyt näiden bortsujen kanssa vähän niinkuin "kerää koko sarja" -meininkiä, nimittäin kohta tulee Veikka-Pentukin meille hoitoon!